Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си купя ли лодката, или да продължавам да викам "Кризааа"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да си купя ли лодката, или да продължавам да викам "Кризааа"

Здравейте колеги, намислил съм една щуротия и имам нужда от вашата помощ, та да се ориентирам, колко голяма е щуротията всъщност.
    Предлагат ми една лодка. Надуваема с твърдо дъно. Като размери е доста малка, 4 местна. Има си двигател 50 конски сили, колесник и прочие. Интересното е, че по вид и форма, наподобява скутер. Има си челно стъкло, волан и лост за даване на газ. Цената е доста привлекателна и според общи познати, мотора е доста малко каран.

Та помагайте, какво да гледам, колко струва такова животно на пазара? Какъв е разхода на подобен двигател?

От: Да си купя ли лодката, или да продължавам да викам "Кризааа"

Разход ~300гр/конска сила. Гледай да плава и мотора да запали. Ама малко повече данни никак няма да са излишни. Все едно да кажа, намерих си една кола, 5 местна, прилича на трапец гледана отстрани - колко струва и какво да гледам.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ами мотора бил консервиран. Колесника е регистриран. Дъното изглежда здраво. Изобщо всичко без покривалото изглежда доста запазено. Пробвахме жилата и те работят... Цената ще ти я пусна на лични...

Коментар

Новорина с Ямаха ли е?

Дай жокерче за каква марка става вьпрос и като лодка и като мотор,но ако е мноооого без пари и това няма значение.Има значение кьде и какво ще я правиш,че от евтина лодка по-опасно аз не сьм виждал.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Калинке,направо ти се чудя - как може да питаш за това,взимай я,не се замисляй,много е добра и наистина без пари,ако не я искаш да дойда аз да я замъкна...!?

Коментар

Благодаря, на колегите, отзовали се добросъвестно и професионално по темата! За мен казусът, вече не е дилема. Благодарение на вас взех своето решение.
            Моля за ключ на темата.

Коментар

Взимай, взимай. Аз от 7ми съм на Г. Беглик, за съжаление само с 8 коня.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                Благодаря, на колегите, отзовали се добросъвестно и професионално по темата! За мен казусът, вече не е дилема. Благодарение на вас взех своето решение.
                Моля за ключ на темата.
                Е пусни снимки, за да ти позавиждаме де....
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

И каква беше лодката и мотора маи си остана мистерия

Коментар

Много добра и много добра,а цената направо отлична,но нека собственика да се похвали.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Калине, похвали се и дай снимки да я видим тази хубава лодка.
                      Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
                      Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Кефа цена няма .
                        Или ще живеем с орлите ?
                        Така казват по нашия край.

Коментар

Още малко търпение. След приключването на сделката обещавам подробен репортаж в стил как не трябва да се кара лодка или, защо не ми казахте, че така не се прави :-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X