Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Малка надуваема лодка- каква и откъде
Свий
X
-
От: Малка надуваема лодка- каква и откъде
А дали ще се обръща много, как мислиш?
Коментар
-
Първоначално публикуван от charki91 Преглед на мнениеА това нещо става ли[ATTACH=CONFIG]338349[/ATTACH]
Опитът ми с каяците е единствено с подобен на показаният от мен тип каяци и не изпитвах особенно големи проблеми с вълните. В моменти на отчаяние го връзвахме за една лодка и се теглехме с него и т.н. като тогава вече се изпитваха разните му там неудобства.Но за разходки мисля че е супер. От край време ги заглеждам и аз, но тези не надуваемите са по-скъпички и си остава и проблема със съхранението и транспорта. Живо ме заинтригуваха надуваемите и ще следя темата с интерес.
Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар
-
Аз съм се оборудвал с този http://www.plodex.eu/kayak-2p.html двуместен надуваем каяк и ми върши работа. Оборудвал съм го с малко доп.въжета за "котвената система", кутии за багаж със стойки за въдици и т.н. и освен за гребане го ползвам и за риболов. Ако искате подробно инфо за каяци, оборудване, мнения и т.н. влезте във Fishing mania - риболов с каяк. Там ще намерите отговори на много въпроси.ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
LZ1YBB
Коментар
-
Първоначално публикуван от ccceco Преглед на мнениеМоята е на Intex 4 места подобна на тази коато си харесал,много е удобна и е доста стабилна идеална за разходки,става и за морски риболов[ATTACH=CONFIG]333588[/ATTACH]
Коментар
-
Ние имаме http://www.sevylor.com/Colorado-Canoe-P1815.aspx и сме доволни. Не мога да го сравня с други надуваеми, но ми се струва стабилен(поне повече от твърдите). Който иска да го пробва- няма проблеми, даже може и да ги сравним с други. Каяка представлява калъф от здрав плат с джобове за отделните надуваеми секции. Скоростта не е същата, като при твърдите, но и мястото в килера е по- малко
Коментар
-
Гребането в малка/лека/гумена лодка с О или U-образна форма е меко казано мисия невъзможна. Естествено говоря за преход от няколко километра. Всеки по-силен повей на вятъра те връща в изходна позиция. Успех в такова гребане има при лодките над 3м, които обаче са около 60-70кг в походно състояние. Аз пробвах миналата неделя двуместно варненско китайче. доста добро е и с двама синхронизирали се гребци направо "лети". Лодката се получава напълно окомплектована със седалки, гребла, помпа и аптечка. Препоръчвам закупуването и на спасителни жилетки.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеГребането в малка/лека/гумена лодка с О или U-образна форма е меко казано мисия невъзможна. Естествено говоря за преход от няколко километра. Всеки по-силен повей на вятъра те връща в изходна позиция. Успех в такова гребане има при лодките над 3м, които обаче са около 60-70кг в походно състояние. Аз пробвах миналата неделя двуместно варненско китайче. доста добро е и с двама синхронизирали се гребци направо "лети". Лодката се получава напълно окомплектована със седалки, гребла, помпа и аптечка. Препоръчвам закупуването и на спасителни жилетки.Александър
Коментар
-
Първо пускане на вода. Супер е. След 30 мин. спрях да въртя понички и се оправях доста добре с гребането. Срещу силен вятър, плискащ вълни срещу лодката с премерено гребане постигнах скорост коло 4 км/ч. Много съм доволен!
Коментар
-
Коментар
-
Ето и снимките с намален размер. Така трябва да стане. Греблото ми е от две части с две положения на лопатките, които се сменят чрез завъртане на двете части една спрямо друга като има щифт който ги прикрепя в 2 положения. Хоризонтално и на 30 градуса. Има линк в предните ми постове.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар