Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОЛЕСАР ЗА ЛОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КОЛЕСАР ЗА ЛОДКА

Здравеите,колеги заимах се с лодчица Баилаинер Капри но нямам колесар,та съм решил да си правя,Та въпроса ми е; дали се намират някакви чертежи някъде ,как е по добре дали да е с колелца отдолу за по лесно пускане на вода и с дъски за по стабилно на маи спускането на вода е по трудно и трябва по-дълбока вода .Лодчицата си бая тежка около тон и нещо и е дълга около 6 м.Или пък телефон на човек които може да ми изработи такъв на разумна цена

От: КОЛЕСАР ЗА ЛОДКА

Правят колесари в с.Горни Лозен стария стопански двор, за цени нямам представа, но се регестрират в КАТ.
    П.С. Все пак не е зле да напишеш за кой регион става въпрос.
    Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
    Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Намери си шаси от Варбург с задното окачване и гумите. Останалото се доработва бързо и лесно. Подвеждащи колеца- задължително. Излиза евтино, но е много трудно да се регистрира в КАТ.

Коментар

Другият вариант е да купиш готов- в момента мисля е изложението за лов и риболов в експоцентъра в София. Има една фирма, която предлага готови- седалището й е в квартал Горубляне, ул.Витоша №27

Коментар

Първоначално публикуван от antony63 Преглед на мнение
          Излиза евтино, но е много трудно да се регистрира в КАТ.
          Регистрацията в КАТ е като всяка друга регистрация. Нито по-трудна, нито по-лесна. Особеното на самоделките е, че трябва преди това да се мине технотест! Има писано по въпроса с технотест. Сега малко са затегнали нещата, но ако колесара е изработен добре и отговаря на изискванията - няма проблем.
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X