Здравейте, имам една руска лодка ЯЗь-2 от 20 години, бордовете са здрави, но дъното е скъсано на няколко места, скъсано на няколко места защото е изгнило, предполагам. Идеята ми е да се опитам да и залепя ново дъно, но за да избегна повторно скъсване да се опитам да скалъпя и някъкво подвижно твърдо дъно. Ако някой има идея дали може да стане това, как, с какви материали и с колко финансови средства приблизително, ще съм благодарен, благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремонт на руска лодка ЯЗь-2
Свий
X
-
От: Ремонт на руска лодка ЯЗь-2
Ако наистина държиш на тази лодка, може да изрежеш дъно от шперплат или дебело пено PVC. Мисля си, обаче че е по-добре да я забравиш. Ще е много криво, ако се разлепи насред язовира."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Да кажа какво съм видял и аз на една лодка,с подобно състояние на дъното и.
Взеха 3см. фибран и го залепиха плътно/до колкото може/ от вътрешната страна на дъното на цялата лодка.Отгоре още един слой фибран,но разположен шахматно спрямо първия,т.е. краищата на първия и втория слой на различни места да се паднат.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Почти съм сигурен,че лодката изпуска въздух по цялата повърхност на бордовете си,заради стареенето на гумата.
Надуй я хубаво и с мокри ръце мини по бордовете,за да видиш ще започнат ли да се появяват мехурчета?
Ако искаш да имаш твърда лодка може да я напълниш от няколко места с двукомпонентна полиуретанова пяна-ако ти харесва идеята ще опиша по-подробно процедурата.
Инак да си остане,като надуваема лодка и да разчиташ на нея съм съгласен,че няма да го бъде!много автомати-слаби резултати!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар