Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на руска лодка ЯЗь-2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на руска лодка ЯЗь-2

Здравейте, имам една руска лодка ЯЗь-2 от 20 години, бордовете са здрави, но дъното е скъсано на няколко места, скъсано на няколко места защото е изгнило, предполагам. Идеята ми е да се опитам да и залепя ново дъно, но за да избегна повторно скъсване да се опитам да скалъпя и някъкво подвижно твърдо дъно. Ако някой има идея дали може да стане това, как, с какви материали и с колко финансови средства приблизително, ще съм благодарен, благодаря.
    Прикачени файлове
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ

HONDA DOMINATOR 650NX

От: Ремонт на руска лодка ЯЗь-2

Плюй и забрави.

Коментар

Стефан по принцип е прав. На светло ли е седяла?

Коментар

Не, не на светло, но явно не е съхранявана по праилата.
        Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ

HONDA DOMINATOR 650NX

Коментар

Това ми прилича на срезове от нещо остро, а не от стареене на пластмасата. Така че имаш известен шанс.

Коментар

Ако наистина държиш на тази лодка, може да изрежеш дъно от шперплат или дебело пено PVC. Мисля си, обаче че е по-добре да я забравиш. Ще е много криво, ако се разлепи насред язовира.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Да кажа какво съм видял и аз на една лодка,с подобно състояние на дъното и.
              Взеха 3см. фибран и го залепиха плътно/до колкото може/ от вътрешната страна на дъното на цялата лодка.Отгоре още един слой фибран,но разположен шахматно спрямо първия,т.е. краищата на първия и втория слой на различни места да се паднат.
              Последно редактирано от ognqn; 31-08-10, 09:48. Причина: Уточнение
              Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
              ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Почти съм сигурен,че лодката изпуска въздух по цялата повърхност на бордовете си,заради стареенето на гумата.
                Надуй я хубаво и с мокри ръце мини по бордовете,за да видиш ще започнат ли да се появяват мехурчета?
                Ако искаш да имаш твърда лодка може да я напълниш от няколко места с двукомпонентна полиуретанова пяна-ако ти харесва идеята ще опиша по-подробно процедурата.
                Инак да си остане,като надуваема лодка и да разчиташ на нея съм съгласен,че няма да го бъде!
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X