По нашия край хората,които си купиха такива трактори доста набързо ги продадоха,ама дали заради надеждността или заради липса на резервни части-не знам.Може да е заради частите,все пак трактора не е само двигател,има доста чаркалак в него!При удобен случай ще попитам някой от бившите собственици!
до колкото знам единствено двигателите са на ифа разликата е само в ГНП -то на трактора е еднорежимен а на камиона двурежимен всичко останало няма нищо общо с чарковете на камиона ,за здрави са здрави но имат една всеобща болка и тя е едни тампони на съйдинителя ,разбиват ги много на често
Предния Диф за тези с двойното също е като на Ифа. По темата - много нежни двигатели за трактор. Части се намират трудно и са скъпи. ориентировъчно - Пиньон и корона - нови 1500лв.
Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !
Как са като трактори,резервни части намират ли се,чупят ли се,всякаква информация е добре дошла.
Поздрави
За малко или средно стопанство(1500дка),трактора е напълно достатъчен да извършва тежките обработки(оран,дисковане и т.н.) има предимство пред руските братя по оружие с високото си тегло и не подскача по буците ровейки на едно място...За двигателя части се намират бол,а и по мой спомени(от преди десеттина години) тои не е проблемен,при нас ядовете бяха със скоростната кутия и покрай ВОМа,има едни ролкови лагерчета с пластмасова основа...НЯМА ГИ НИКЪДЕ,открихме ги в една морга за трактори в Търговище,има едни тампони на карето за кормилната помпа и те са в раздел''НЯМА ГИ НИКЪДЕ''... Според мен Fortschritt-а си е таралеж в гащите,чупи се в кампания и започва голямото търсене,а ''Ден,година храни'' се отлага за...не се знае! Това е моето мнение и да не се счита за меродавно.
Коментар