Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Немска верижно - плаващата машина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Немска верижно - плаващата машина

Разглеждайки ВИТЯЗА попаднах на тази Land-Wasser-Maschine от Втората световна война . Лично на мен прилича на МТЛБ с рубка . За мен е изненада че почти липсва инфо за нея .
    http://www.jjfpub.mb.ca/landwasserschlepper.htm
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

До: Немска верижно - плаващата машина

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
    Разглеждайки ВИТЯЗА попаднах на тази Land-Wasser-Maschine от Втората световна война . Лично на мен прилича на МТЛБ с рубка . За мен е изненада че почти липсва инфо за нея .
    http://www.jjfpub.mb.ca/landwasserschlepper.htm
    По скоро е лодка с вериги. От кои години на войната е?
    Немците са водили малко боеве на места където тази машина да има важно приложение. По-скоро са я замислили като патрулна машина която ще влезе в сила СЛЕД като окупират Сибир...

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
      По скоро е лодка с вериги. От кои години на войната е?
      Немците са водили малко боеве на места където тази машина да има важно приложение. По-скоро са я замислили като патрулна машина която ще влезе в сила СЛЕД като окупират Сибир...

... в Сибир ..... трудна работа ... от руснаците има противоход на тази м-на - различните ГСП-та, СПС-та и т.н. Това не "деяне" на много минуси. Виж техните гъсенични, самоходни машини ... Това е друго.
      [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

Коментар

По скоро е машина от началния етап на войната когато са се готвели за нападение на Англия. Машина която може скоростно да измине няколко километра по вода под интензивен обстрел и да стовари десант достатъчно навътре на сушата.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

От сайта който е дал колегата се вижда че е използвана в северна Африка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X