Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зетор 12045

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зетор 12045

Здравейте колеги някой запознат ли е със тази марка трактори Как е като машина по принцип Зетора е здрава машина но точно за тоя модел знам че е 120 коня и без турбоБлагодаря предварително

До: Зетор 12045

Няма ли запознати с тоя модел

Коментар

Зетора е чехски около 120к.с с турбина,двигател слагат от ифа.Един приятел скоро рециклира 2броя и си вади хляба с тях,ако мислиш зимата да работиш с тях,само тогава са негодни,трудно загряват и пролетта може да правиш основен ремонт.
      Но като цяло са железни машини ,евтини за подръжка и много рентабилни.Нисък разход

Коментар

Двигателя не е от ИФА а си е Зетор.

Коментар

Искаш ли да снимам бирата от тебе.!

Коментар

Давай, ако трябва и аз ще го наснимам....Двигателя де..

Коментар

Първоначално публикуван от didi c250 Преглед на мнение
              Давай, ако трябва и аз ще го наснимам....Двигателя де..
              Мисля че по старите наистина бяха с двигател от ифа 120 к.с . малко по новичките са си с двигател Зетор .Аз доколкото съм чувал са си доста капризни машини . Искат по голямо внимание , в смисъл нямат база за сравнение с ЮМЗ 6

Коментар

колеги не съм чувал за зетор с ИФА двигател но ако има някъкъв вариант на присаждане ще бъде интересно

Коментар

От: До: Зетор 12045

здравейте колеги
                  имам един въпрос и ще съм ви много благодарен ако някой може да ми отговори
                  а той е:как мога да разбера кой ремонт са биелните лагери на трактор зетор 8011?
                  кои цифри да гледам?(че в магазина ни дадоха едниза първи ремонт ,а то се оказа ,че не са същите)
                  извинявам се на колегата за намесата в темата му
                  благодаря ви предварително

Коментар

Първоначално публикуван от stilqn Преглед на мнение
                    здравейте колеги
                    имам един въпрос и ще съм ви много благодарен ако някой може да ми отговори
                    а той е:как мога да разбера кой ремонт са биелните лагери на трактор зетор 8011?
                    кои цифри да гледам?(че в магазина ни дадоха едниза първи ремонт ,а то се оказа ,че не са същите)
                    извинявам се на колегата за намесата в темата му
                    благодаря ви предварително
                    проблема е решен
                    дали са ни втори ремонт лагери,трябваше 1-ви

Коментар

Аз съм се объркал с Форшрит колега, извинявам се

Коментар

От: Зетор 12045

Имам един въпрос?
                        След смяна на двигатела на зетор 12045 спря да работи отводния вал някакви предложения?

Коментар

Счупили сте му зацепването към предната част - я вилка, я друго.... ползвайте квалифицирани съвестни специалисти, и няма да има такива проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
                            Счупили сте му зацепването към предната част - я вилка, я друго.... ползвайте квалифицирани съвестни специалисти, и няма да има такива проблеми.
                            Всичко си е както трябва при дурпането на ръчката не се включва и го включихме отпред да работи постоянно сус запалването на двигателя и върти обаЧе не ще от лоста.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                              Здравейте колеги някой запознат ли е със тази марка трактори Как е като машина по принцип Зетора е здрава машина но точно за тоя модел знам че е 120 коня и без турбоБлагодаря предварително
                              Искам да ти кажа, че няма по-здрав соц трактор, колега. В АПК-то в нашето село имаше два такива и десетина пияни, некадърници се опитваха да ги счупят с години- неуспешно. Пали както на +50, така и на -30 - изпитано е. Двигател на Зетор чехите слагат и на багери DH,а също така и на фадроми ZTS. Баща ми караше Багер DH113 с четирицилиндровия мотор на Зетор и в продължение на 10тина години не е имал никакви грижи със самия двигател- при –20 сутрин палеше така, все едно си го угасил преди минути. Поздрави.
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X