Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купувам атл и части

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купувам атл и части

Първоначално публикуван от galatianina Преглед на мнение
    Здравейте колеги да не забравяме че двигателят ЯАЗ-204-К е и комън рейл тоест с дюза-помпа...
    Common-rail (комън рейл) и помпа-дюза са коренно различни неща.

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
      Common-rail (комън рейл) и помпа-дюза са коренно различни неща.
      Прав си колега нямат нищо общо ,лошо е че някой хора не четат а само пишет да си намират работа.
      Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от galatianina Преглед на мнение
        Здравейте колеги да не забравяме че двигателят ЯАЗ-204-К е и комън рейл тоест с дюза-помпа. Обаче относно конските сили все си мисля че бяха само 100. Разхода му на гориво е 100л-100км или 22.5л за 1 час работа, а на масло е само 4% от разхода на гориво.
        Конските сили са 130 като нов.
        А дараци като този от втората снимка може и под 100 да са.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от TONI 1977; 09-02-10, 20:58.

Коментар

Е добре де извинявам се за грешката , но човек се учи докато е жив. Да си призная от три месеца карам комън рейл 220CDI и гледам дюзите и се чудя как нагнетяват гориво като от тях излизат само кабели и маркучета но сега прочетох за разликата между дюза-помпа и комън рейл системата все съм си мислел че става въпрос за еднио и също. А пък пиша по темата защото като я четох вчера си припомних годините от казармата където карах АТ-Л и си спомних как ми изтръпваха ръцете от вибрациите на патериците и не знам защо обаче ми е останало в ума 100 конски сили-100 литра-100 километра но явно и това съм забравил. Е пожелавм ви да продължавате да подържате тези машини в движение.

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
            Конските сили са 130 като нов.
            А дараци като този от втората снимка може и под 100 да са.
            Точно тоя дарак е мой и с гаранция са му всичките 135коня
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от druje; 10-02-10, 07:35.

Коментар

Колега виж това ли е въпросната стойка, а това е машината има и двигател който се продава на части. Машината не е моя а е на приятел.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Дон Нуцо; 10-02-10, 13:57.

Коментар

Можеш ли да дадеш информация за цена на двигателя, ако някой може да намери НОВ или употребяван мотор за АТС моля да пише.
                Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Човека трябва да ти се обади тази вечер или утре сутринта

Коментар

Ето още един клип на АТС-а. http://vbox7.com/play:36b1ce0f
                    Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                    Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнение
                      Колега виж това ли е въпросната стойка, а това е машината има и двигател който се продава на части. Машината не е моя а е на приятел.
                      Това е АТС 712, стойката за бойния фар на АТ-Л е съвсем различна.
                      Може ли до го питаш колко струват двата фара ако ги има?
                      Доста работа е свършил в гората този АТС....

Коментар

Добре колега няма проблем

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                          Ето още един клип на АТС-а. http://vbox7.com/play:36b1ce0f
                          Почнал е да завива какво му беше

Коментар

Здравей колега.АТС-а не искаше да завива защото се оказа в скоростната кутия няма грам масло, а спирачките за завиване и спиране са в един блок със ск. кутия като наляхме масло и натегнахме квадратите за регулиране нещата започнаха да се случват.После дойде другия проблем ск.кутия се напълни с антифриз добре че колегата Нейчо Наков пусна книгите за АТС та оттам разбрах че има обогрев на скоростната кутия който от своя страна корозирал и антифриза от радиаторите директно влизаше в кутията изобщо "голяма веселба" P.S. Вече съм готов да напиша научен труд по темата

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                              Здравей колега.АТС-а не искаше да завива защото се оказа в скоростната кутия няма грам масло, а спирачките за завиване и спиране са в един блок със ск. кутия като наляхме масло и натегнахме квадратите за регулиране нещата започнаха да се случват.После дойде другия проблем ск.кутия се напълни с антифриз добре че колегата Нейчо Наков пусна книгите за АТС та оттам разбрах че има обогрев на скоростната кутия който от своя страна корозирал и антифриза от радиаторите директно влизаше в кутията изобщо "голяма веселба" P.S. Вече съм готов да напиша научен труд по темата
                              Е браво щом си му научил магарийте

Коментар

Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнение
                                Колега, ще мога ли по някакъв начин да се свържа с теб? Защото имам нужда от подгревател за АТС? А видях, че този е разглобен. Не съм сигурен дали е същия, защото моят е АТС- 59Г, а този 712, не знам дали имат разлика.
                                Разбрах, че е на твой приятел, но ако можеш по някакъв начин да ме свържеш с него. 0888848071

Това е моят АТС :

file:///D:/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8/play_b043270a.htm

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Днес.

Зареждам...
                                X