Обява

Свий
Няма добавени обяви.

К-701

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: К-701

Първоначално публикуван от Искрен Преглед на мнение
    К-701 е голям звяр, никой от тези новите трактори не може да оре както оре К-то, Но за съжалени се искат големи площи за този трактор иначе несе дава на никой .

Оранта най вече зависи от плуга и оператора на машината ...иначе и т-25 може да оре

Коментар

От: До: К-701

Първоначално публикуван от DIMILIEV Преглед на мнение
      Драги ми земляко,знаеш ли кой е най големия комунист:Пусковият двигател на Т150,ЮМЗ,ДТ и не се сещам още колко модела трактори са с този пусков мотор.Защо ли,защото сутрин запали първо той вдигне страшна гюрултия та го чуят през три села, подлъже големия мотор та заработи и пъшка цял ден, а тоя малкия се тай сгушен до големия на топло, е това е той.
      Не знам кой е комунист но тия машини са проектирани в най студената част на студената война и освен като селскостопанска машина всяка е предвиждана да тегли нещо при военните в случай на необходимост. Тоя остарял начин на палене на основния двигател осигурява неговото гарантирано пускане при много минусови температури със стегнало като грес масло в картера. Друг е въпроса колко е удачно това палене в България където няма руските студове а и вече от доста години има масла които почти не си променят вискозитета при минусови температури.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X