Здравейте, налага ми се да закупя верижен трактор, тъй като живея в планината в едно село до Радомир. Оказва се обаче че верижните трактори на, които съм се спрял има много малка странична устойчивост. Така, че ако може някой да го потвърди или отхвърли . Моя двор е с около 16- 20 градуса. Много Ви благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
максимален страничен наклон на верижен трактор Т54 или ТЛ 30 ?
Свий
X
-
Нямам книжка за трактора за съжаление, поръчал съм, но за сега нямам.Първоначално публикуван от мариновдт20 Преглед на мнениеЗдравейте, весели празници. За ТЛ30 статична стабилност странична 45гр. изкачване 40гр спускане 20гр. за Т54 не знам. Успех в избора
Благодаря на колега за 45 градуса, само че това означава 100% наклон. Това май не е възможно ?! вижте прикачения файл. За Т 54 ми казаха че е 12 градуса наклон , което пък е доста малко.
Коментар
-
намерих тази информация за трактори, които масово се използват в България. https://stroy-technics.ru/article/pr...ykh-usloviyakh
Коментар
-
Ей да си жив и здрав. много благодаря. значи страничната устойчивост е 45 градуса. Това е доста. Вероятно ще мога да го използвам.Първоначално публикуван от мариновдт20 Преглед на мнение
Коментар
-
"статична стабилност странична 45гр".....някой може ли да ме светне какво точно означава това..че имам два такива трактора и нещо не ги виждам да могат да вървят при страничен наклон 45 градусаосновният дефект на автомобила е зад волана:confused:
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар