Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трактор Lamborghini мнения

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Трактор Lamborghini мнения

    Колеги някой да сподели опит с марката?
    В случая става въпрос за 65кс трактор, говорим за нов, но ме интересува марката, като цяло сполучлива ли е?
    Гледам, че двигателите са Дойц.
    ​​​
    gsm - 0899388807

  • #2
    Принципно, марка с традиции. Сега не знам как са. Но Феручо Ламборгини е модел за гордост, честност, почтеност и постоянство.На времето, когато работех из полята в Италия, безброй трактори с тази марка съм виждал,
    Your conscience is all you can take to your grave.

    Коментар


    • #3
      Имаме 5 трактора, един от тях е Ламборджини Страйк 90. Вэехме го "нов", втора употреба на 300 часа. Страхотен трактор, на мен ми е много удобен, лесен эа каране, полэваме го эа косене, мулчиране, тегли балировачка(с нея си пасват уникално эаради опцията Stop&go), култивираме, тегли миксер и цистерна эа течен тор(ако е сухо беэ никакви проблеми, есенно-эимно-пролетно се эадъхва, но цистерната е 15+ тона а трактора е 4,4). Откакто го имаме не сме правили абсолютно нищо по него. Обслужването е в рамките на нормалното, всичко го има като алтернативи, като иэключим някой от филтрите трябваше да се купува само оригинален. Представителството им е с най-доброто отношение към клиентите, не са като повечето да работят по протокол и да се опитват да ти продават само скъпи оригинални части. Има ли алтернатива, която е по-евтина и работи ще ти я предложат. Целтта в живота им не е да ти свалят кожата от гърба на всяка цена, както е при някой други фиеми със эелени, сини и червени трактори. Кой е модела към който сте се насочили?

      Коментар


      • #4
        Благодаря за мнението!
        От колко време го имате?
        Аз съм се насочил към crono 60
        gsm - 0899388807

        Коментар


        • #5
          Страйка е при нас от 2019мисля, проиэведен 2014-а, вэехме го на 300 часа, сега е към 2400. И ние в началото се бяхме насочили към Кроно 90, но в последният момент иэлеэе офертата эа Страйка и съм много благодарен эа което. Эависи кое кроно обаче, эащото то като модел го има от доста време. По принцип го дават подходящ эа овощарска градина или малко стопанство.

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X