Здравейте на скоро попаднах на това и реших да го щракна някой може да е запознат с тая техника
прилича ми на заводско гледам емблема ИЖ......
или е АТВ със силоотводен вал .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Това трактор или АТВ е?-ЗИМ 350
Свий
X
-
До: Това трактор или АТВ е?
Бе ти за работни АТВ-та не си ли чувал
Ама като му гледам блоковете за задните светлини са същите като на моето ЮМЗ. Та знае ли човек какво е искал да направи братушката. Иначе ме кефи.Има ли желание-има и начин!
-
И аз бях виждал някъде тва руско творение. Не знам за работните му предимства, но от към АТВ частта, разходки и т.н. било много зле/приятел, който е карал ми сподели/.
Коментар
-
Хехе същия ЗИМ съм виждал и на моето село само че син! А човека (дядото) си ореше с него градинката.Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Вярно, че е ЗИМ 350. А е с двуцилиндров двигател на ИЖ.Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнениеТова е ЗИМ 350, а сега кажи къде го щракна, продава ли се и за колко?
Коментар
-
Някой интересува ли се от монтаж на работна хидравлика върху АТВ? Предлагам китове за монтаж върху повечето модели Хонда, Ямаха и др. Отделно има възможност за монтаж/доставка на хидравлични електрогенератори, заваръчни апарати, водни помпи и др. (не са евтини, но пестят много място...)
Коментар
-
Колега видях го в Перник до един паркинг преди 2 мес. може би но сега го няма нямам представа чия е тая техника.Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнениеТова е ЗИМ 350, а сега кажи къде го щракна, продава ли се и за колко?
Коментар
-
До: Това трактор или АТВ е?-ЗИМ 350
Като знам ИЖа колко е апетитен представям си това но пък какво ти пука при братушките бензин бол-между другото едно приятелче имаше едно тракторче мисля българско с две гуми отзад и една отпред с кормило като на чопър и само с един нож за плуг (не знам точния термин) влизаше на всякъде и вършеше работа резерварчето му беше 4-5 литра ако успея да го снимам ще го видите.Първоначално публикуван от perso Преглед на мнениеЩом е руско сметай колко тежи и харчи!
Коментар
-
До: Това трактор или АТВ е?-ЗИМ 350
По спомени тежи около 350кг,и гори към 10-12 в горатаПървоначално публикуван от perso Преглед на мнениеЩом е руско сметай колко тежи и харчи!
Коментар
-
От: Това трактор или АТВ е?-ЗИМ 350
Едни мои приятели си взеха това руско чудо на техниката ама не могат да си намерят гуми.
Някой има ли идея откъде?
Разбрах им номера и дистрибутора. Друго нещо е дали имат налични. Въпросът остава все пак!Последно редактирано от //Радо//; 08-04-12, 20:11.Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар