Какъв трактор предпочитате ако се занимавате със земеделие верижен или колесен.Посъветвайте ме ако предпочитате верижен каква марка и колесен каква марка предпочитате.Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Верижен или колесен трактор?
Свий
X
-
Не се занимавам с земеделие и не съм се занимавал-но според мен поне е по-добре да си купиш колесен трактор-защото с него можеш да се движиш и по пътя-докато с верижните е забранено да се движат на повечето места.А освен това колесният се движи и по-бързо-което също е от значение.Верижен би бил по-подходящ ако се използва за работа в планински терен-поне така мисля аз.А каква марка да бъде трактора-това вече е много обширно-зависи колко искаш да е голям,мощен и т.н.-и колко пари би дал за тракторМоже и руски трактор да си вземеш-същата работа ще ти върши-не е задължително непременно да е нещо супер скъпо.
Успех с земеделието
П.П.-аз лично предпочитам и ми харесва трактор К-701
-
Верижен или .....
Особено верижния Болгар с големия двигател е .......катър. И с гребло се държи добре, за разлика от колесния. И за градини и лозя има чудеснои приложение, дълбока оран........ но само толкова. За всичко друго трябват ....... колела.
Коментар
-
Освен че верижните са за по тежък терен те по малко спластяват почват защото контактуат на по голяма площ с неяДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Аз не работя като тракторист, но преди много години карах
трактори.Много обичам да карам верижни трактори-голямо
удоволствие е.За работа бих предпочел колесен.Освен
всичко друго можеш и да теглиш ремарке по асвалта.
Не се насочвай към чешките Zetor.От много земеделци
чувам, че се чупят постоянно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар