Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хидравличен разпределител PC-25.20

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хидравличен разпределител PC-25.20

Имам проблем със стержина на едната секция блокира.Съмнявам се че някой от клапаните на разпределитела задържа, защото има моменти, в които е наред, а на други задържа стержина.Ако някой знае схема или има да я покаже или прати (това е разпределител на автокран КС 3575 А). Ето и скайп- miro_9583121

До: хидравличен разпределител PC-25.20

колега,откъде си?.най-добре занеси разпределителя на ремнот,даже и да не повреден ще ти кажат какво му е.има доста сервизи,но зависи къде си в софия има едни доста добри,в казанлък също,в плевен.

Коментар

от бургас съм. никъде няма стенд за диагностика.като го занесе ще ми сменят уплатненията и това е.а има доста зор за сваляне и качване.

Коментар

http://www.gidrorul.ru/db/catalogue/card/6515/
        http://www.bitak.net/tagsearch/%D0%F5346
        колега,в търсенето нищо не намирам,но като го гледам е универсален разпределител и потърси информация за друг примерно от мотокар или трактор,изобщо принципа е един и също само производителите и частите са различни.
        най-добрия вариант е да си купиш нов,а този да ремонтираш като резервен,защото с този автокран сигурно работиш и сега си с вързани ръце.защо не си поръчаш за модела,този стержен има фирми за хидравлика,койтоправят каквото си искаш.

Коментар

колега,мерси за отнтошението към въпрса.повече от година работя с тоя проблем.не съм спрял,просто искам да го отсраня.колкото до нов р-л е много скъп,а стержин с един приятел ще направим.чао за сега.

Коментар

До: Хидравличен разпределител PC-25.20

колега аз съм от Поморие в Хидромат не могат ли да го поправят или в Ямбол

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X