Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трактор самоделка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трактор самоделка

Вчера го видях в мобиле даите мнение дали ще варши някаква работа
    Прикачени файлове

До: Трактор самоделка

Това което видях е скоростна кутия от лада. Двигателя пише ли какъв е?
    За "някаква" работа, че ще върши, ще върши, но зависи на теб какво ти трябва. Както се вижда му е сложен двукорпусен плуг, с ширина на едното тяло поне 25 см. На ЮМЗ-то слагам тройка, с такъв захват, и му идва долу-горе добре. Тази машинка за да работи с този плуг трябва да прави дълбичина 12-15 см, което е направо нищо. Освен, ако не искаш да имитираш оране, и да вземаш парите на селяните за изораване на градините им.
    Иначе за транспорт на леко ремарке сигурно става, може и за друго, но си е гадаене. Мотора му е слаб според мен.
    Не бих дал повече от 200-300 лева за това.
    За задните гуми
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

двигателя като го гледам е от мотофреза,с въздушно охлаждане и 1 или 2цилиндра,по скоро 1.Има си скорости и ладовата е добавена като раздатка или знам ли?
      ама с плуга....такъв един колега го качва на дърто юмз.а това незнам,не е повече от 5-10к.с и го оценявам за не повече от 2-300лв като колегата.

Коментар

Само да добавя, че обявата стои в мобилето от февруари. Или поне аз тогава я видях, защото търсех /търся още/ някакъв малък китайски трактор за баща ми. Иначе за двигателя, аз бих заложил, че е от косачка. Както казва колегата по-горе, работа ще върши, но до толкова да си изкараш боклука от двора и други дейности обслужвани с магарешка сила .

Коментар

а каква е цената?

Коментар

Не ти трябва китайски трактор. Потърси си японски втора употреба по на мижави моточасове работа - практически нови за 4-5хил лв. Дизелови 3-4 цилиндрови по около 15-20 к.с. С чугунени корпуси на скоростите + блокировка. Идеално се качват на ремарке и могат да се разкарват на всякъде. Търси Митсубиши или Кубота. Забарави за кондиките дето ти ги предлагат.
            ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Ем колега може и от по отдавна да е и аз пуснах да гледам за такав малак трактор щот баща ми се е навил да си зима и го видях случаино и ми стана интересно и викам чаи да го пусна на някои може да му сварши работа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X