Испадна ми това чудо на техниката в малко пообрано състояние двигателят липсва заедно със съединитела . Някой да има представа със къкъв двигател е било и къкъв му е съединитела ? Има табелка на която пише АGRIA - WERKE 1800 D. Имам италянски едноцилиндров дизелов двигател Ахме от триколесна косачка и мисля да го куплирам на това чудо но не е зле да знам как е изглеждал оригиналния.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къкъв е този култиватор?
Свий
X
-
До: Къкъв е този култиватор?
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеВидимо 1 800 кубиков дизел.И ще се вее зад култиватора като героя от аватара си в онази серия с мотоциклета
ама ако вкараме "АGRIA - WERKE 1800 D" в "гугъл" си излиза всичко
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
В гугъла намерих само офицялния сайт и имформация за новите модели на фирмата а като го гледам тоя топуз колко чугун и стомана има в него най вероятно е произведен около 1970-1980 година когато още германците не икономисваха. Човека от който го взех каза че двигателя е бил дизелов 15 к.с. но са го откраднали. Двигателя който имам е 14 к.с. но трябва да му мисля съединител.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Като го гледам съеденителя 100% е мокър-демек в маслена бяня заедно със скоростната кутия,като при мотоциклетите.Вземи двигател от ИЖ Планета,преправи го(преправя се) и си пердашиш,като използваш скоростната кутия на култиватора,а съединителя и двигатеря от Ижето.
Поздрави!
Коментар
-
по пътя за Плевен има линия която разделя двете платна,широка около 1-1.50 ,та тази линия когато затревее минава един с подобна машина и я коси двигателя му е от Иж-ов или с подобен вид,но е много бавно оборотен защото си пърпори по цял ден докато мине и окоси 10км.
Коментар
-
http://www.agria.de/news/index.php?nid=114 тука гледа ли ?
има някой снимки показващи двигателя,на вид е подобен на тези които се ползват за сегашните мотофрези и култиватори.
съединител по малък от този на трабанче едва ли ще намериш и не знам да има.
имаме един рядък модел дайхацу с такъв приспособен вече е на над 90хил и не е мръднал,двигателя му е 500кубика.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеИспадна ми това чудо на техниката в малко пообрано състояние двигателят липсва заедно със съединитела . Някой да има представа със къкъв двигател е било и къкъв му е съединитела ? Има табелка на която пише АGRIA - WERKE 1800 D. Имам италянски едноцилиндров дизелов двигател Ахме от триколесна косачка и мисля да го куплирам на това чудо но не е зле да знам как е изглеждал оригиналния.Тоя двигател от приватизацията ли ти остана
ако го продаваш наблизо съм
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеВиж посоката на въртене.Двигателите на Косачките въртят на обратноТоя двигател от приватизацията ли ти остана
ако го продаваш наблизо съм
Последно редактирано от sek.1; 25-04-09, 22:36.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар