Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотокар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотокар

Значи правя един мотокар.
    Няма му табелката да ви кажа модела му,ама ще се опитам да ви обясня какъв е горе долу.
    Значи мотокара е от тези българските с двигател перкинс 3 цилиндъра и с ръчни скорости които са май 3 на брой,а не с хидравличните.
    Дано някои се сети за какво говоря.

Та значи до сащината на вапроса.
    Стигнах до хидравличната помпа ,обаче тя е монтирана срещу коляновия вал на една планка.Движението от кояновия вал към помпата става с някакъв вал на които има гумени тампони и влизат в наколко отворо на шайбата на коляновия вал.
    И точно това валче го нямам и ми трябва много.
    Ако някои се сеща за какво говоря и може да изнамери някои такъв вал нека се обади за да можем да сваршим работа.
    Луд умора нема,само се поти!!!

0888-86-98-84, Данчо. Много здраве от мене и работата ти е свършена.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
      0888-86-98-84, Данчо. Много здраве от мене и работата ти е свършена.
      Мерси Стефане утре ще му се обадя да го питам.

Коментар

До: Мотокар

Аз съм елтехник в един завод и имаме фадроми и мотокар. Налага ми се аз да им правя поддръжката по ел частта.
        На мотокара гледам има две релета; Едното е по-голямо и е за зареждане на акумулатора през динамото; а другото е по-малко, но не мога да разбера за какво е...

Някой може ли да ме светне повече за ел нещата по мотокара?!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
          Значи правя един мотокар.
          Няма му табелката да ви кажа модела му,ама ще се опитам да ви обясня какъв е горе долу.
          Значи мотокара е от тези българските с двигател перкинс 3 цилиндъра и с ръчни скорости които са май 3 на брой,а не с хидравличните.
          Дано някои се сети за какво говоря.

Та значи до сащината на вапроса.
          Стигнах до хидравличната помпа ,обаче тя е монтирана срещу коляновия вал на една планка.Движението от кояновия вал към помпата става с някакъв вал на които има гумени тампони и влизат в наколко отворо на шайбата на коляновия вал.
          И точно това валче го нямам и ми трябва много.
          Ако някои се сеща за какво говоря и може да изнамери някои такъв вал нека се обади за да можем да сваршим работа.
          колега провери в Апекс в Пловдив или където имат магазини,те имат всякакви части за тези мотокари,този твоя се води Перкинс 3-ка,тва са железни машини само дето са малко спънати в завиването и скоростите се трошат бързо ако ги ползваш често,за това вкл на 2-ра и караш

Коментар

мн се извинявам не погледнах датата

Коментар

Нищо де.Той си е пак на същото дережде Само съм набавил общо взето частите ама няма време.

Коментар

то май времето на всички стана кът,недай си боже нещо се счупи или развали трябва да го оправям докато спя) че все нестига време.Стягаи машинката е супер,такива кучета са че немам думи.Работи и без вода и без масло ама неказвай на никой че ще ти отворят врътка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X