Ако някой може да ми каже къде да търся резервни части и повече информация за трактора нека да ми помогне.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Резервни части за трактор Мургаш?
Свий
X
-
Човекът за който ти казах не продава трактора и няма части-така поне каза-но намерих друго-виж тук: http://www.bot.bg/index.php?t=vauto&...edb2a30744ec07
дано да е валидно още.
Коментар
-
До: Резервни части за трактор Мургаш?
Ти колега от косачките ли имаше?Първоначално публикуван от rumbata7878 Преглед на мнениеТемата е доста стара колеги,но ако се интересува някои ,мога да дам инфо за Мургаш-45,и 22.Имах ги и двата модела.С удоволствие ще помогнаК мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Имах от косачките и двата модела.Малкия модел МУРГАШ 22,беше с двуцилиндров дизел Акме 30 к.с,скоросна кутия от Москвич 408.Другият МУРГАШ 45 е с Перкинс /3 или 4цил. /и 5 степпенна скор. кутия направена фабрично за него.Мостовете бяха от Преслав.Произвеждаха ги в Малтех агро Ботевград и Агромашина Русе.Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеТи колега от косачките ли имаше?
Коментар
-
Колега да знаеш случайно зъбните колела в скоростната кутия дали не са от някоя друга машина.Имам "мургаш" ,но се появиха проблеми със задна и 5-та скоростПървоначално публикуван от rumbata7878 Преглед на мнениеИмах от косачките и двата модела.Малкия модел МУРГАШ 22,беше с двуцилиндров дизел Акме 30 к.с,скоросна кутия от Москвич 408.Другият МУРГАШ 45 е с Перкинс /3 или 4цил. /и 5 степпенна скор. кутия направена фабрично за него.Мостовете бяха от Преслав.Произвеждаха ги в Малтех агро Ботевград и Агромашина Русе.
Коментар
-
Зъбните колела на скоростната кутия са само за тази машина,аз си ги поръчвах да ми ги правят в ЗРЧ -БотевградПървоначално публикуван от Найден Ненов Преглед на мнениезъбните колела на скоростната кутия от друга машина ли са или само за него?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар