Не знам дали ще ти е полезно, но ЮМЗ-то харчи 5 л на час при сериозно натоварване. ДТ 75 е с по-голям двигател, логично трябва да е по-лаком, но пък като булдозер сериозно натоварен е в пловината от времето(е, горе-долу), през половината време бута, през другата половина се връща за нов ход.
Отделно, че нормите се дават за нова машина, натоварена според нормите, и тракторист по презумпция некрадящ нафта.
Все неизпълними изисквания. Та най-добре е да засечеш лично, или ако не можеш да караш такава машина, под твой надзор, и после да сравняваш.
Разход до 10-15% в плюс не е причина за тревога или съмнения, знам го от опит. Икономия, в какъвто и да е размер е повод за черпене
Успех с риенето.
Имам 2 бр с единия дърпам трупи за 5-6часа 25-30литра ,апри снегопочистване за 12 часа80-90 литра иначе им дават по норма 7 л на час ако пускаш път не вярвам да падне под8л на час дано да бях полезен Ако те интересува др нешто за тях питаи ще попагам
Имам 2 бр с единия дърпам трупи за 5-6часа 25-30литра ,апри снегопочистване за 12 часа80-90 литра иначе им дават по норма 7 л на час ако пускаш път не вярвам да падне под8л на час дано да бях полезен Ако те интересува др нешто за тях питаи ще попагам
kолега би ли пуснал малко информация за машините? работен обем на двигателя,мощност,трансмисия...брой на предавки и т,н,
благодаря предварително
Уважаеми колеги, от една година съм приготвил за форума сканирани от оригинални руски екземпляри - Инструкция за експлоатация и Каталог на ДТ-75, а също така и цветни табла с разрези на всички детайли и възли на трактори ДТ-75, ЮМЗ и К-700. Единственият проблем е че не знам как да ги кача на форума. Моля администраторите да помогнат или който желае да ми пише на електронната поща ivansapunjiev@yahoo.com или на телефон 0888505094. Ще му ги изпратя по пощата.
При отчитане на разхода на гориво за данъчни цели използвах данните от Инструкцията за експлоатация - 170 гр/конска сила/час = 16,150 литра на час :-)
Всъщност разходът зависи единствено от състоянието на трактора - основен ремонт, износване, състояние на горивонагнетяващата помпа, вид работа която се извършва, състоянието и наклона на терена за движение, структурата на почвата и / или скалата и НАЙ-ВЕЧЕ от уменията на тракториста!!!
Бавната работа е гаранция за по-добре свършена работа с малко щети за машината и с малък разход на гориво!
И естествено съветите които дадоха нашите приятели от предишните поствания:
НЕПРЕКЪСНАТ ЛИЧЕН КОНТРОЛ НА РАБОТНИЦИТЕ! :-)
Коментар