Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся купувам за john deer

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся купувам за john deer

Здравеите интересувам се каде има магазин или склад за резервни части за следния зърнокомбаин john deer 975 нужни са ми зъбни колела за скоростите

До: Търся купувам за john deer

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
    Здравеите интересувам се каде има магазин или склад за резервни части за следния зърнокомбаин john deer 975 нужни са ми зъбни колела за скоростите
    Мисля че Златекс внасят Джон Диар,но дори и да не са те представителите са в Стара Загора.
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Такива машини се продават в Горубляне, мога да проверя въпроса с частите, ако искаш.

Коментар

Свържи се с производителя, поръчай направо от там. В България много товарят цената провери и на двете места навън задължително с доставка. Влизаш в уеб сайта на фирмата намираш резервни части, ако няма трябва да има списък на дилърите най-често българските фирми не са такива, защото трябва да продават на фиксирани цени. Аз имах проблем с една фадрома доставка от Германия ми излезе по-бързо и по-евтино от колкото в България.
        Последно редактирано от cveti; 17-03-09, 22:36. Причина: Правопис. Моля, пишете България винаги с главна буква!

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
          Такива машини се продават в Горубляне, мога да проверя въпроса с частите, ако искаш.
          Колега ще съм ти благодарен ако свършеш тая работа да питаш горе долу за зъбни колела за скоростите

Коментар

Първоначално публикуван от жеко Преглед на мнение
            Свържи се с производителя, поръчай направо от там. В България много товарят цената провери и на двете места навън задължително с доставка. Влизаш в уеб сайта на фирмата намираш резервни части, ако няма трябва да има списък на дилърите най-често българските фирми не са такива, защото трябва да продават на фиксирани цени. Аз имах проблем с една фадрома доставка от Германия ми излезе по-бързо и по-евтино от колкото в България.
            Колега ще пробваме но вчера ходихме на Гърция уш ги имаше нещо ни мотаха там 2-3 часа в магазина и накрая се оказа че ги нямат

Коментар

Частите са поръчани и ги чакаме да пристигнат Някой ако има нужда магазина се намира В София ул. Средна гора

Коментар

здравейте колеги
                може да не сам за тази тема но ако някой може да ми каже от каде мога да намертя части за трактор зетор
                ще съм му много благодарен
                че откраднаха горивната помпа
                и ако може някой
                да ми даде телефон
                благодаря предварително
                Последно редактирано от stilqn; 06-04-09, 23:17. Причина: правопис

Коментар

дай някакъв телефон да те свържа направо с човека дето има няколко Зетори нали за Кристал става въпрос?

Коментар

да за зетор кристал знт8011
                    малко е стар 85г.
                    тел.ми е;0878339780

БЛАГОДАРЯ МНОГО КОЛЕГА
                    ще ти бъда много благодарен
                    между другото ми казаха че става помпа от авия(тия малките автобусчета),но се сменяли елементите

Коментар

дадох му на човека телефона незнам дали ти е звънкал щот е много зает сее царевицата ама ако не е ето ти номера му-0896869093-Мими,казваш му че Добри ти е дал номера и работата е свършена,незнам дали има помпа ако няма съм сигурен че ще ти препоръча точния магазин,

Коментар

Опитай с тези ако не ти помогнат, питай онова момче, което знае всичко, аз така ги намерих.
                        Забравих, Гугли се казва.
                        Аналог е на бутонът търсене тук.
                        Последно редактирано от Танасе; 07-04-09, 22:23. Причина: допълнение
                        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от stilqn Преглед на мнение
                          да за зетор кристал знт8011
                          малко е стар 85г.
                          тел.ми е;0878339780

БЛАГОДАРЯ МНОГО КОЛЕГА
                          ще ти бъда много благодарен
                          между другото ми казаха че става помпа от авия(тия малките автобусчета),но се сменяли елементите
                          "Златекс" май бяха вносителите на Zetor. Опитайте притях.

Коментар

В Пловдив има специализиран магазин само за зетор. Моят майстор който е специализиран в ремонта на зетори купува само от там/има всичко на склад/.Ако желаеш може да ти дам кординати.

Коментар

никой не ми е званял
                              утре ще му званя
                              аз намерих една помпа в Монтана,но не са сигурни дали е за този модел
                              ако може колегата да ми даде някакви телефони на магазина в Пловдив
                              а какво ще кажете за тези трактори
                              биват ли
                              БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X