Здравеите колеги.От 3 години имам такъв комбиниран багер и вече сам сменил две помпи на хидравликата,но не че се износват а се къса вала при шлиците.Първо износва шлиците и после къса и вала,а само валове не се продават.Ако някои може да даде някаква информация ще сам благодарен
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CASSE 580 SK
Свий
X
-
До: CASSE 580 SK
Колега помпите които слагаш оригинални ли са и ако са ориг. провери дали има някакво напрежение при зацепването. Още виж съосието да нама нещо криво .Провери и разтоварващия клапан дали работи на оперативната верига и другия на работната.Този на оперативната отваря при 50 бар а на работната при 150-180 бар.Трабва да има някаква причина така да къса. И още нещо правилно ли го експлоатираш или друг го кара.
-
Първоначално публикуван от lybaka2 Преглед на мнениеСамо аз го карам и всичко за което питаш е проверено.Няколко пъти свалям помпата да меря съосието всичко е ок при зглобката всичко си влиза точно на мястото
Коментар
-
Първоначално публикуван от lybaka2 Преглед на мнениеЗдравеите колеги.От 3 години имам такъв комбиниран багер и вече сам сменил две помпи на хидравликата,но не че се износват а се къса вала при шлиците.Първо износва шлиците и после къса и вала,а само валове не се продават.Ако някои може да даде някаква информация ще сам благодарен
може и съвет да ти дадат!TЛК 80-4.2ТД
ТЛК 73-2.4ТД
...................
Коментар
-
Има нещо гнило, Имам CASE 580superk от 2003г. и още е с оригиналната хидравлична помпа и няма никакви проблеми, но е на малко часове, но по принцип не е нормално, за три години 2 пъти да сменяш хиравлична помпа, твоя на колко моточаса е? Ако още не си намерил причината, което е най-ВАЖНОТО, кажи и ще ти изпратя моя механик... ремонтира само Кейсове и Бобкати от 2001г.
Коментар
-
Троян , това не го съобразих моя човек бачка само в София и няма да има път в северна , а да го разкарваме много солено става, но се обади на Пеньо Пенев от Червен бряг - 0888630858 или на Любомир Халов от Плевен- 0889547979, мисля че те ще ти решат проблема
и в Троян знам един сервиз специализиран по багер товарачите
тела им е: 0670 / 63 355, но нямам преки впечатления, затова ги остави като резервен вариант...
Коментар
-
Момчета, ако мога да помогна кажете, във Франция съм и се занимавам със стрителни машини, селскостопански, части за тях и изобщо всичко на колела и вериги. Даже преди около 20-ина дена един познат ме питаше дали ме интересува CASE 580, обаче 4х2 и е малко стар, някъде 1985-86 година, иначе отличен, работещ всеки ден, някъде около 2500 евро. Аз му казах, че щом не е 4х4 по-добре да не ми го предлага, иначе ако някой се интересува мога да му се обадя и .......... Не съм пускал тема в ТП, защото нямам нито снимки, нито данни, а и това 4х2 нещо на ме радва особено.Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
От: CASSE 580 SK
Здравейте,и аз имам такъв Case не сам имал проблеми с хидравлични помпи обаче имам проблем с едни 4 цилиндърчета отзад, които движат стрелата на лчво и дясно даите нчкакъв савет дали могат да се оремонтират или дали мога да намеря алтернативни,че оригиналните са много скъпи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар