Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Минск 125 Култиватор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Минск 125 Култиватор

Здравейте , ето какво се получи от бившия ми мотор Днес отивам да го пробвам и утре ще пиша за резултатите
    Прикачени файлове

До: Минск 125 Култиватор

Днес не стана да го пробвам пак и заваля и да дам малко пояснения тези снимки са с греблото мислих да чистя сняг обаче така и не заваля веднага щом го пробвам ще пусна още снимки

Коментар

Браво колега добре си го пипнал, дано да върши чудесна работа! Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнение
        Браво колега добре си го пипнал, дано да върши чудесна работа! Поздрави!
        Направо го патентовай,за да не открадне някой модела и току виж го пуснал в серийно производство.

Коментар

Еи немога и немога да го пробвам кога 6е спре да вали да изсахне калпава работа ще

Коментар

Колеги днес го пробвах и му изпуши саеденителя така че от ваз искам някои да ми даде акал как да го направя бавноходен но мощен щото сега е барзоходен но не му стига мощноста да дарпа плуга за това ако някои може да ми кажи много ще сам му благодарен

Коментар

За да постигнеш това което искаш трябва да монтираш някакъв редуктор. Общото предавателно число /на редуктора и на верижната предавка, включително и тази в двигателя/ трябва да е около 120 - това всъщност зависи от оборотите на самия двигател. Задължително трябва да монтираш принудително въздушно охлаждане. Не загреваше ли това нещо?

Коментар

Сътворил си нешо без да мислиш.
                Дори теоретично да допуснем че има нужния въртящ момент, трябва да се научиш да тичаш със скоростта на Минск
                Най-лесно е да направиш верижен или в краен случай ремъчен редуктор.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Така е но го оправих намалих вартящия момент сега е бавноходен добавих още една малка и още една голяма забчатка и всичко си доиде на мястото ем учим се от грешките си

Коментар

Не досега не е имало загряване и аз се учудвам ама не е загрявало толкова че да му правя пренудително охлаждане

Коментар

Приятел,ще измъчиш двигателя да знаеш.Не се надявай на дълъг живот,не че по принцип им е дълъг де....Но дано ти върши работа най-вече.
                      harley davidson-fan

Коментар

Аз без това го разфасовах вече ще измислим нещо друго.

Коментар

Ето го продължението този пат стана днес почти половин декар фрезовах с него.
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от kamaz12 Преглед на мнение
                            Ето го продължението този пат стана днес почти половин декар фрезовах с него.
                            Много добре изглежда.Браво.
                            Едно предложение от мен.
                            Прикачени файлове
                            0осем9осем7шест0осем7едно
                            Миро

Коментар

Това на малак трактор ли го закачаш или на мотокултиватор ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X