Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой каза, че тракторите не закъсват!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk)
    дани,това къде се намира този плаж?
    Снимките със закъсалата фадрома са на централния плаж в Лозенец, а другите са от Къмпинг Юг и Корал
    LZ1JJJ

Коментар

аааа ясно.на мен ми заприлича на централният плаж до всу-то

Коментар

До: Кой каза, че тракторите не закъсват!

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Е те тоя ще го изровят археолозите след няколко хиляди години
        Айде на бас,че ако обещаят да ми го подарят този трактор ще го измъкна за ден-два. В този момент сина ми пита "как" и веднага отговарям: викам 20-30 мангала с лопати, обещавам им няколко каси бира/за по-голям ефект загорка или туборг/ и тава кебапчета и стой, та гледай. Който е нямал работа с цигани той просто нищо не знае за живота.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Айде на бас,че ако обещаят да ми го подарят този трактор ще го измъкна за ден-два. В този момент сина ми пита "как" и веднага отговарям: викам 20-30 мангала с лопати, обещавам им няколко каси бира/за по-голям ефект загорка или туборг/ и тава кебапчета и стой, та гледай. Който е нямал работа с цигани той просто нищо не знае за живота.
          Само да не го получиш натоварен в 5 каруци
          - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
          - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

А не в каруци направо го търси в металекс или Трансис както се казва сега.
            Обаче това е идея, аз се чудех откъде пари за нов трактор. А то застраховам стария,после окопаваме го в някое мочурище дето уж сме орали за да сеем ориз, ииии....... да го вадят застрахователите.
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
              Само да не го получиш натоварен в 5 каруци
              А бе ще го сглобим. Може отзад да не е с 6 гуми и кабината да е пред предния мост, ама пак ще оре:-))) Ти само намери човека да ми го подари, пък...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Здравейте
                Според мен фадромката щеше и сама да излезне ,обаче на колегата май му е за пръв път-няма лошо всички сме затъвали ,защото работата ни е
                такава -свързана е с земя,кал,пясък,чакъл и други
                Преди да викаше някой колега да те вади да беше пробвал с включено задвижване на заден ход да забиеш кофата и да се избуташ или поне като те дърпаха да беше си помогнал с кофата вместо да я държиш
                вдигната и щеше да стане от първия път
                Имал съм доста такива ситуаций и съм се измъквал винаги,на 2-3 пъти вдигах трактора да подлагам под гумите и пак съм излизал но какво да се прави професия-моя е комбиниран Катрапиляр
                Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X