Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой каза, че тракторите не закъсват!
Свий
X
-
До: Кой каза, че тракторите не закъсват!
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЕ те тоя ще го изровят археолозите след няколко хиляди годиниИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАйде на бас,че ако обещаят да ми го подарят този трактор ще го измъкна за ден-два. В този момент сина ми пита "как" и веднага отговарям: викам 20-30 мангала с лопати, обещавам им няколко каси бира/за по-голям ефект загорка или туборг/ и тава кебапчета и стой, та гледай. Който е нямал работа с цигани той просто нищо не знае за живота.- Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
- Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.
Коментар
-
А не в каруци направо го търси в металекс или Трансис както се казва сега.
Обаче това е идея, аз се чудех откъде пари за нов трактор. А то застраховам стария,после окопаваме го в някое мочурище дето уж сме орали за да сеем ориз, ииии....... да го вадят застрахователите.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнениеСамо да не го получиш натоварен в 5 каруциИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Здравейте
Според мен фадромката щеше и сама да излезне ,обаче на колегата май му е за пръв път-няма лошо всички сме затъвали ,защото работата ни е
такава -свързана е с земя,кал,пясък,чакъл и други
Преди да викаше някой колега да те вади да беше пробвал с включено задвижване на заден ход да забиеш кофата и да се избуташ или поне като те дърпаха да беше си помогнал с кофата вместо да я държиш
вдигната и щеше да стане от първия път
Имал съм доста такива ситуаций и съм се измъквал винаги,на 2-3 пъти вдигах трактора да подлагам под гумите и пак съм излизал но какво да се прави професия-моя е комбиниран Катрапиляр
Успех
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар