Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете на начинаещия земеделец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете на начинаещия земеделец

Увъжаеми съфорумници имам питане. Имам трактор Т25 на който смятам да му купя дискова косачка за да се подготвя за косидбения период, но не знам какви са оборотите на изходящия вал където се прикачва задвижващия вал на косачката. Ако някой от вас има информация ще съм му монго благодарен ако я сподели с мен! Ако някой не ми е разбрал по горе написаното, става въпрос за шлицевия вал отзад на трактора.

п.п. Предварително багодаря на отзовалите се!

До: Помогнете на начинаещия земеделец

Не знам,колкоса оборотите,но СТАВА.Взимаш от турските косачка-1.25-1.40м.,не поголяма-многому е и вдига предницата за транспорт.
    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от stykobarona Преглед на мнение
      Увъжаеми съфорумници имам питане. Имам трактор Т25 на който смятам да му купя дискова косачка за да се подготвя за косидбения период, но не знам какви са оборотите на изходящия вал където се прикачва задвижващия вал на косачката. Ако някой от вас има информация ще съм му монго благодарен ако я сподели с мен! Ако някой не ми е разбрал по горе написаното, става въпрос за шлицевия вал отзад на трактора.

п.п. Предварително багодаря на отзовалите се!
      Мисля че Т 25 има 540 и 1000 об/м.
      Но независимо колко са оборотите,дори и само 540 да са,скоростта на косене е правопропорционална на честотата на движение на ножа,та така че избираш скоростта на движение спрямо и какво ще косиш(ливада,люцерна).
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

540 об/мин.Аз му бях качил навесна с прав нож и косеше по хубаво от БЧС но много.

Коментар

Благодаря ви помогнахте ми изклучително много! Без ваша помощ нямаше да се справя. Радвам се че форума е пълен с отзивчиви хора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X