От: Идва зима-направих си гребло за сняг?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Идва зима-направих си гребло за сняг?
Свий
X
-
Ето още малко снимки на едно заводски изпълнено гребло. Днес мярнах едно камионче за почистване, на общината, което е само с предно предаване, но успява да бута снега из града. Основната плоскост е някакъв изкуствен материал, вероятно по-лек, на втората снимка е болта, който позволява греблото да "копира" наклона на пътя(движението е по вертикалната ос на греблото).Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
0899 00 2221 Николай Динков
Коментар
-
Още две клипчета-едното от вчера,а едното от днес.Да знаете,че мотофрезите стават и за развлечения,не само за работа./в главната роля Кольо багерчето/
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Абе,пускай в ютуба,стига с тоз фасебук,нищо не мога да видя.Борко даже разбра и веке пуска дет трябва,ма ти,Н. Черна нещо немой се разбра с тебе.Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеОще две клипчета-едното от вчера,а едното от днес.Да знаете,че мотофрезите стават и за развлечения,не само за работа./в главната роля Кольо багерчето/
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
От есента и аз започнах да си правя снегорин за мотоблока. Миналата седмица като заваля имаше малко за дооправяне и успях да го тествам. Хвърля си прилично, но за момента не ми е добър ъгала на насочващата тръба. Много високо и на близо ми го хвърля, ако се появи вятър срещу мене и всичкия сняг го набива при мен. Като цяло насочващата тръба не е направена, а е от един стар кюнец. Тези дни ще го дооправя с възможност да се върти за да го насочвам на където поискам. Благодат е с машина да се чисти. Уличка 30м и широка 4м я изчистих за 10 мин с 2 пътеки в двора. С лопатата до сега съм хо ринал това цял ден. Просто няма място за сравнение. Проблема е в трудното палене на двигателя. Понеже е стар и няма разтоварваща гърбица за леко стартиране. Трябва много силно и рязко да се дръпне за да запали. Иначе максимум от второто дръпване запалва. Поне от мене, баща ми няма вече силици и не се мъчи с този трактор. Имам друг мотоблок куплиран с нов дригател. Въженцето му се дърпа с 2 пръста. Но е куплиран с фреза и стои на градината ни.
Коментар
-
Чочо, добре че Колето кара а ти снимаш щото ако беше обратното горката фрезичка щеше бая зор да види и не се знае дали ще отлепиПървоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеОще две клипчета-едното от вчера,а едното от днес.Да знаете,че мотофрезите стават и за развлечения,не само за работа./в главната роля Кольо багерчето/
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
.
ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
0896 846 246
Коментар
-
Няма, няма...Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеКойто излезе да чисти с тоя Илтис, ще му замръзнат макарите бре!
Ще му ги греят светкавиците на фоторепортерките....ще му ги запържат дори...
Тоя Илтис е за музея, не е за преспите.
Красива работа!
Коментар
-
Чароа,тази кола не е ли уникат,и ако е така не е ли грехота точно на нея да се слага гребло?Иначе и на мен ми трябва за 73ката такова гребло,за да си чистя двора на склада от снега.Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Да бе, верно не се връзва гребло на полурествариран Илтис с тунинг. Тубата отзад защо е изрязана половината?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Не е отрязана ,а се крие под стойката на номера.Илтиса ще чисти с това гребло само пред и в двора на представителството на Фолксваген в Русе.Впрочем джипа е с три блокажа и след "реставрацията" е с нормален мотор 1.9 Д.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеДа бе, верно не се връзва гребло на полурествариран Илтис с тунинг. Тубата отзад защо е изрязана половината?Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар