Колеги в предишната тема пуснах запитване да ли тази машина е добра и ето послушах ви взех една, постегнах я но незная каква е хлабината клапаните, дали се взема впредвид, че е въздушно охлаждане.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за хлабината на клапаните при т16 м
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Питане за хлабината на клапаните при т16 м
колега аз имам същият проблем. Аз имам Т25 но никаде в техническата му документация не е опоменато за топлинната хлабина на клапаните. питал съм каде ли не но отговор не получих и не знам какво да правя.това че е въздушка се взема задължително под внимание защото имаш по висока работна температура и топлинното разширение е следователно по-голямо но колко е хлабината на клапаните само мога да се моля на господ да ми падне такава информация.напълно те разбирам и ако се науча ще пиша.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнениеКолеги в предишната тема пуснах запитване да ли тази машина е добра и ето послушах ви взех една, постегнах я но незная каква е хлабината клапаните, дали се взема впредвид, че е въздушно охлаждане.
Успех !Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение0,20 за всмукателните и 0,25 за изпускателни клапани. На студен двигател.
Успех !
Благодаря че се отзовахте на призива на колегата, помогнахте и на мен!
Коментар
-
Хлабината между клапаните и кобилиците и изспускателни и всмукателни е 0.30.Пише го в книжката на Т-25А най отзад има регулировачни данни.Аз на моя смених колянов вал че го скъса.Разликата в цената на вала в София и съседен окръжен град-300 леваДанните на Владо са за Перкинс (дължи 1 бира)
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнениеХлабината между клапаните и кобилиците и изспускателни и всмукателни е 0.30.Пише го в книжката на Т-25А най отзад има регулировачни данни.Аз на моя смених колянов вал че го скъса.Разликата в цената на вала в София и съседен окръжен град-300 леваДанните на Владо са за Перкинс (дължи 1 бира)
Моля споделете ако имате идеи! Колега "Stariat" заслужи две, а не една бира
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар