Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за хлабината на клапаните при т16 м

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за хлабината на клапаните при т16 м

Колеги в предишната тема пуснах запитване да ли тази машина е добра и ето послушах ви взех една, постегнах я но незная каква е хлабината клапаните, дали се взема впредвид, че е въздушно охлаждане.
    Последно редактирано от Станислав_; 05-07-08, 17:06.

До: Питане за хлабината на клапаните при т16 м

Здравейте, колеги дайте информация за хидравлика на Т-16м, има ли шанс да се преправи старо шаси и да му се монтира хидравлика?

Коментар

колега аз имам същият проблем. Аз имам Т25 но никаде в техническата му документация не е опоменато за топлинната хлабина на клапаните. питал съм каде ли не но отговор не получих и не знам какво да правя.това че е въздушка се взема задължително под внимание защото имаш по висока работна температура и топлинното разширение е следователно по-голямо но колко е хлабината на клапаните само мога да се моля на господ да ми падне такава информация.напълно те разбирам и ако се науча ще пиша.

Коментар

Благодаря ти колега!

Коментар

Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнение
          Колеги в предишната тема пуснах запитване да ли тази машина е добра и ето послушах ви взех една, постегнах я но незная каква е хлабината клапаните, дали се взема впредвид, че е въздушно охлаждане.
          0,20 за всмукателните и 0,25 за изпускателни клапани. На студен двигател.
          Успех !
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            0,20 за всмукателните и 0,25 за изпускателни клапани. На студен двигател.
            Успех !
            Колега това не е ли за водноохлаждаемите двигатели. Тук не се ли взема под внимание че работната температура е от порядъка на 100-110 градуса при въздушно принудително охлаждане. Не искам никого да опрекна, но трябва да съм 99% сигурен че това е точната стоиност на хлабината. В противен случай от топлинното разширение се огъват повдигачите и се получават нежелани странични ефекти, пък и с трактора си вадя едва ли не хляба.

Благодаря че се отзовахте на призива на колегата, помогнахте и на мен!

Коментар

Хлабината между клапаните и кобилиците и изспускателни и всмукателни е 0.30.Пише го в книжката на Т-25А най отзад има регулировачни данни.Аз на моя смених колянов вал че го скъса.Разликата в цената на вала в София и съседен окръжен град-300 лева Данните на Владо са за Перкинс (дължи 1 бира)
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                Хлабината между клапаните и кобилиците и изспускателни и всмукателни е 0.30.Пише го в книжката на Т-25А най отзад има регулировачни данни.Аз на моя смених колянов вал че го скъса.Разликата в цената на вала в София и съседен окръжен град-300 лева Данните на Владо са за Перкинс (дължи 1 бира)
                Евала, благодаря ти спаси положението. Ама на мен и друг проблем ми излезе след като орах една градина след като не е бутана от 5 години, съединитела ми изпуши и сега въпроса ми е как може да се раздели този моя Владо че да му го сменя. Да се мъча ли аз или да търся сервиз който има телфер. Има ли някакъв хитър начин за смяна!

Моля споделете ако имате идеи! Колега "Stariat" заслужи две, а не една бира

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X