Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Fendt!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Fendt!!!

Вижте на какво клипче попаднах, в тракторския форум, жалко само, че го карат по площадка, дето и с астрата ще мина.http://tractor.bg/video_details.php?id=53
    Има ли желание-има и начин!

До: Fendt!!!

ГолЕм дз'вер.Ма при цени на дизела.Тракториста с костюм.

Коментар

Той тракториста с костюм и вратовръзка, щ
      ото не е никакъв тракторист, а намкъвси мениджър. А относно нафтата-марката Fendt се слави като една от най-икономичните по света. В допълнение-големите двигатели са по-икономични (при работа, не при гъзарене), така,че който го има определено ще е доволен.
      Ама сигурно е проходим колкото танк, че и повече
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Всъщност на коловози и други подобни, сигурно ще има сериозна проходимост, ама само толкова. Има голям свес отзад, и на бабуни няма да е твърде добре. Освен това няма да поема добре големи странични наклони - лесно ще се обръща, ама той и не е правен за това.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Всъщност на който не му хареса му позволявам да ми го подари. Няма да се сърдя и въпреки разхода ще го ползвам само за гъзареене. Ще ходя на кафе с него
          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
            ...Ще ходя на кафе с него

Мдаа... за кафе се е утепал. Ще те помнят дълги години след това....
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз не държа да ме помнят мен. Ще помнят как се паркира такова чудо от първия път
              Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Всъщност на коловози и други подобни, сигурно ще има сериозна проходимост, ама само толкова. Има голям свес отзад, и на бабуни няма да е твърде добре. Освен това няма да поема добре големи странични наклони - лесно ще се обръща, ама той и не е правен за това.
                Абе както не са проходими се случва събратята му да ни вадят от разни местенца)
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Абе както не са проходими се случва събратята му да ни вадят от разни местенца)
                  Мда, и това е вярно.

Ама и събратята му, дето обикновено ни вадят, не са като тоя.

Коментар

Искаме тестдрайв)))
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Искаме тестдрайв)))
                      Изчакай някаое изложение и сигурно
                      ще има тестдрайв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X