От: Т150 Мнения
Да го купиш е лесно-още го произвеждат.
Да го купиш е лесно-още го произвеждат.
И също и в движение ще ги провериш как превключва и дали се чува звук силен виещ от пакетите и на кой пакет се чува.При мен на 4-ти диапазон вие леко ,но него го ползвам само за транспорт и не го смятам за проблем.Огледай и за течове и за наличие на масло!!!! Едни колеги си купиха миналата година Т150 и го хвалиха две седмици как нямало капка масло да капне под него.После отвориха пробките и се установи ,че не тече ,щото никъде няма никакво масло.Двата диференциала с по 2-3 литра. Завиването виж как е и дали има орбитрол или е оригиналната конзола ,от която ще заякнеш в ръцете.На старите модели със сглобяеми хидравлични цилиндри на управлението тече почти винаги ,има рем. комплекти кара по година две и пак почва да тече.Сменят ги с нови цилиндри без шпилки.Тежест на задният мост ако няма мисли от сега какво ще слагаш.Разпределителя Р80 ако не тече ,да знаеш ,че нещо му има!Гумите са по 1000 лева парчето ,както ти казаха вдигат или свалят много цената те.Спирачките почти ги няма - слагат по-големи мембрани от камион не знам какъв.Аз съм с оригиналните сваляни всичките и прегледани ,спира добре ,но не кове като тия с камионните мембрани.Радиаторите виж как са ,че водният еу цифра.Аз го сменях преди година с новият модел с 6 реда.Кръста можеш да го провериш като някой ти натиска нагоре надолу греблото ако го купуваш с гребло или ако го купуваш от фермер някак трябва да натовариш задният навес за да видиш има ли луфт.Огледай нитовете по рамата около кръста.Ако са разбити правенето е мъка невероятна.Знам ,че ги нагряват,режат,престъргват и слагат болтове.Има клипове руски за това ,но е много много рядко срещано. Карданите виж в какво състояние са както и ресорите на предният мост.Газовите амортисори също.Ако нещо не е наред там рамата ще е легнала върху тампона разположен на ресора.тампона е от ГАЗ-ка 15на10на10 тухла черна.Ако е наред всичко трябва да има 4-5 см от върха на тампона до долната част на рамата на Т-то.

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар