Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мултифункционален багер-малко съдействие моля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на мултифункционален багер-малко съдействие моля

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
    CAT ползват мотори без турбо до некое си време, нормално е да харчат повече.
    Отделно по-старите ползват мотори от Perkins.

Още един информативен сайт:
    http://www.ritchiewiki.com/wiki/inde...oader_Backhoes
    http://www.ritchiespecs.com/searchre...Loader+Backhoe

CAT също ползват реномето си от минните и кариерните си машини.
    Няма комбиниран багер на CAT без турбо и във всички комбинирани багери двигателя е Перкинс. Боядисан в жълто с надпис CAT. Caterpillar са собственици на Perkins.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
      Вярно ли е, че CAT са най-добрите машини и съответно най-скъпите? По красота най-ме привличат JSB, но ....
      За комбинирани багери, аз мисля, че не са най-добрите.

Коментар

Първоначално публикуван от vasileff Преглед на мнение
        Няма комбиниран багер на CAT без турбо и във всички комбинирани багери двигателя е Перкинс. Боядисан в жълто с надпис CAT. Caterpillar са собственици на Perkins.
        Във фирмата в която работех, имахме такъв багер без турбо. Не помня модела, но беше някъде около края на 90-те като производство. При нас беше на около 10 години, и помня, че имаше проблем с паленето през зимата. Палехме го със спрей, или на 24V. Като за първото имаше изрична забрана май даже с картинка...
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
          Във фирмата в която работех, имахме такъв багер без турбо. Не помня модела, но беше някъде около края на 90-те като производство. При нас беше на около 10 години, и помня, че имаше проблем с паленето през зимата. Палехме го със спрей, или на 24V. Като за първото имаше изрична забрана май даже с картинка...
          Прав си колега, Б серията е без турбо, произвеждала се е до 1996 година.

Коментар

Колега здравей. Багерист съм от доста години и ако ти трябва съвет за нещо звънни. 0899121097

Коментар

Здравей, колега и мерси за предложението. Може да се възползвам по-натам като купувам машината, че се позабавиха нещата.
              Subaru Legacy 2.5
              Suzuki GS500 E

Коментар

Колега,куои ли нешо в крайна сметка?
                Какво идоволенли си?

Коментар

Не съм купил нищо. Нещата се отложиха малко във времето, че купих един камион, но аз си проучвам и си ровя по обявите ако излезе нещо на удобна цена.
                  Subaru Legacy 2.5
                  Suzuki GS500 E

Коментар

Колега въпреки че имам Катерпилар и съм доволен от него моят съвет е бягай далече от марката , по старите до 2000 година са много добри машини но новите са пълни боклуци с безумно скъпи части . В първите постове по темата прочетох че се спряга Хидромек трима колеги имат такива , комшиите все още нямат качеството на Коматцу и JCB обаче поддръжката на Хидромек е много по евтина и нямаш престой за чакане на части ей я Турция . JCB също са много добри машини но незнам как стои въпроса с поддръжката им преди представител беше Тера сега е CML иначе имам наблюдения върху два багертоварача като единия оператора му въобще не го пази много здрава машина е .

Коментар

Информация от първа ръка на собственик винаги е полезна. Благодаря за включването.
                      Subaru Legacy 2.5
                      Suzuki GS500 E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X