Някой знае ли на този ши....бан американо-италиански трактор как и откъде се проверява и долива масло в скоростите?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
joon deere milenio 70 v
Свий
X
-
От: joon deere milenio 70 v
Първоначално публикуван от maks 1962 Преглед на мнениеНякой знае ли на този ши....бан американо-италиански трактор как и откъде се проверява и долива масло в скоростите?България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
-
Първоначално публикуван от maks 1962 Преглед на мнениеНякой знае ли на този ши....бан американо-италиански трактор как и откъде се проверява и долива масло в скоростите?
Ето това излезна от гугъла дано ти е полезно....
Коментар
-
Колеги, благодаря! Утре ще ги търся тези болтове. Не е мой, само от време на време работя с него. Скъса се уплътнението на скоростния лост и от там малко по малко изхвърли маслото от скоростите. В интернет не намирам нищо. На испански ми излиза една страница, ама искат 60 евро да ми изпратели упътване. Не се знае колко е изтекло и колко трябва да се долее. Собстеникът му ми е приятел и се опитвам да му помогна. А че е недоразумение - напълно съгласен съм. Колкото работим с него толкова време го ремонтираме. Може и повече да е, не съм го засичал.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеФъргай недоразумението и си вземи ЮМЗKX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
-
Градски, не може да се втаса повече. На 1800 моточаса е и нищо не е както трябва. Тоя болт от снимката го няма. Друг модел ще да е. Няма отдолу и за източване. Ще препоръчам на приятеля ми да налеем от скоростния лост 600 - 700 мл или литър и това е.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар