Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помощ за верижен болгар т50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помощ за верижен болгар т50

днес фрезовах малко после го угасих и реших да проверя маслото
    вдигнах щеката и гледам маслото е като боза от какво може да се е пресякло.

От: помощ за верижен болгар т50

маслото е сменено манометъра показва 3,4 атмосфери

Коментар

Първоначално публикуван от jijmi Преглед на мнение
      днес фрезовах малко после го угасих и реших да проверя маслото
      вдигнах щеката и гледам маслото е като боза от какво може да се е пресякло.
      Влиза вода в картера,най-вероятната причина за теча са уплътнителите на цилиндровите втулки(ризите).Установява се на смъкнат картер и пълна с вода система,залягаш и гледаш дали капе и откъде.

P.S. Сигурен ли си,че тубата с която си налял маслото е чиста,или съдът от който си взел маслото не съдържа и вода?В повечето случаи варелите с масла са навън при развиване на капачката в съда влиза вода,или пък не е уплътнена помпата за точене.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

маслото е на закрито (варела) от уплатнителите ще да е благодаря колега много вапроси имам но ми е неудобно да ви занемавам

Коментар

Може и от гарнитура,но при нея има духане на газове в охладителната система и машината иска да прегрява.

Коментар

няма грам духане утре ще смаквам главата да видя какво ще излезе,забелязох че от на 4 дюза прави капка вода нее нафта вода е днес намерих гарнитура и утре се мятам пък ще видим.Мисля си най лошото пукната глава

Коментар

колеги на колко килограма се стяга биелен лагер и глава благодаря предварително става въпрос за болгар т50

Коментар

Главата на ТК-80 с двигател Д-240 се затяга със сила 160-180 Нм,а този двигател е същия и разликата е само в коляновия вал и регулировката на ГНП-то.За биелните не знам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X