Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със завиването на ДТ75

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проблем със завиването на ДТ75

    Назад няма ядове, напред на дясно също е добре, но на ляво това чудовище ни съсипа живота. Всичко сменихме, ленти-колела, дори планетара извадихме и там не намерихме проблем. Моля помагайте!!!

  • #2
    От: Проблем със завиването на ДТ75

    Фибрите откъм платетарния живи ли са,щото правят бели,цапат всичко с масло.Виж лентите,новите идват сплескани и не опасват барабаните.За целта ти трябва барабан и огъваш лентите плътно по него,при монтажа разглобяваш на две,пъхаш едната част на лентата,после другата и съединяваш със щифта,пружинките най-долу може да не ги слагаш.
    За да работи коректно това отмъщение на руският гений,лентите трябва да са сухи идеялно кръгли и с необходимата дебелина.За управлението са с плетено феродо,ако са мазни трябва да се измият най-перфектно с бензин или друг обезмаслител и да се направи горепосочената процедура,ако има участък излезнал на нитове-нови.За да се движи това нещо,лентите за управлението трябва да са така стегнати,че барабана към планетарният механинзъм не трябва да мърда(да приплъзва)постига се със развиване на вътрешните болтове за регулировка.При опъване на патерицата,трябва барабана да е свободен спрямо лентата(да приплъзва свободно)за да може да завие в желаната посока.За да разбереш дали са наред,трябва да опънеш двете патерици,машината трябва да спре,ако всичко е нормално при движение,при дърпане на някоя от патериците машината ще започне съвсем леко да завива в желаната посока.Спирачните ленти,ако са прегрявани(или мазни),плочките се ронят и приплъзват,колкото и да стягаш-не работят,най-много да започнат да пушат и до там,няма да завива.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X