Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откъде може да се намери статор за стертера на владимировец т25

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откъде може да се намери статор за стертера на владимировец т25

Здравейте колеги знаете ли къде може да се намери статор за стартера на владимировец т25? Търсих във всички онлайн магазини но никъде не мога да открия . Моят е прегорял. Само в един сайт намерих но го нямат наличен и не могат да го доставят. Телефона ми е 0885 38 56 17. Може и употребяван.

От: Откъде може да се намери статор за стертера на владимировец т25

Колега защо ти е да ремонтираш този стартер,а не си купиш един редукторен хем по-малък хем си решаваш проблема с акумулатора.По възможност чешки.Няма да имаш проблем да палиш и с 75ампера акумулатор. При положение,че държиш да го ремонтираш такъв статор има в Опиком и е на цена около 30лв.Преди няколко години комшията смени стартера си с редукторен ще проверя какво направи стария.Успех.

Коментар

Колега ще съм ти благодарен ако провериш комшията ти какво е направил със стария. В оптиком звънях и казаха че вече не доставяли части за стари стартери.
      Благодарности и за колегата който ми се обади и предложи фирма, ако до петък не намеря друг статор ще имам път към Хасково и се надявам да успеят да го въстановят.
      Благодаря отново.

Коментар

Привет. На първо четене, в чичко Гугъл ми излезнаха няколко обяви за цели стартери/обикновенни и редукторни/ и то на сносна цена. Ама, явно колегата търси конкретно статор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X