Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ратрак
Свий
X
-
От: Ратрак
Това чудо на техниката го докараха от гр.Троян в с.Кърнаре. Двигателят му е блокирал, но след като се смени ще има изпитания. Мога да кажа само това, което първоначално съм видял и чул. Двигател 1.6 дизел от голф заедно със скоростната кутия, но заварен диференциал,намиращ се отзад. Предава движението към скоростна кутия от лада, а тя го предава съответно към ладов диференциал. Завиването става чрез патерици, които натискат спирачни помпи. Мислех, че е с жила, но от многото сняг не можах да го разгледам. Има и три турсиона, на които са закачени веригите, от рено ли са от пежо ли са, не знам. По това нещо е хвърлено много много работа.0877 877 297
Коментар
-
От: Ратрак
Без да оспорвам нищо от заслугите на конструктора, смятам че тази машина е излишно тежка. Две скоростни кутии, заварен диференциал, втори диференциал. ненужна конструкция от тръби за скеле отгоре... За торсионите, да не споменавам.
Иначе, и аз обмислям и събирам железа за подобен проект. Но с размерите на АТВ.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар