Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Komatsu PC 30UU3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Komatsu PC 30UU3

Имам проблем с хидравличната система на мини багер.Маслото на се нагрява силно за около 20 минути.Ако някой знае или може да даде схема на помпата и разпределителя.

От: Komatsu PC 30UU3

Колега може ли да снимаш помпата,проблема може да е на няколко места.Предполагам ,че е с двойна зъбна помпа,ама трябва да уточниш. Маслото само се загрява или се и запенва и като загрее изчезва ли някоя операция или всички операции стават слаби.

Коментар

Тоя ефект се получава при дроселиране на маслото,на първо време си виж филтрите.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Благодаря за оказаното внимание.
        Помпата не е двойна а единична.Всички операции са слаби.(НО)!!! Налягане прави помпата.Дори и като работи на празно и грее и се запенва.На маркуча (изхода) на високото налягане има пробка и като я отворя се пени.И все едно грее.Някой си глупак е махнал филтъра .Така го купих тоя багер.Започнах с помпата защото по правило от там се почва.Тя прави до 220 бара.Това ме поведе към разпределителя и клапаните на обратката.В самоя разпределител има шумене на маслото.На операцията за изсипване на кофата и на празен ход се получава натоварване на мотора.
        Ако е нужна още конкретика ще напиша.Не се срамувам да питам и да се уча.

Коментар

Колега ако искаш ми звънни за повече подробности,за да мога да ти дам някакви напътствия,телефона ми е 0896608408.

Коментар

Благодаря
            По лесно ще ми е по скайп щото не съм в България в момента.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X