Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зетор 12111 по добър ли е от Болгар тк 80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зетор 12111 по добър ли е от болгар тк 80

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
    Няма нищо общо с навесен,затова е и "полунавесен",тъмно ми е и утре ако не забравя ще ти снимам табелката да се убедиш.
    Ти колега си го написъл"няма нищо общо със навесен" затова е прикачен.Полу навесния има общо със навеса,закачва се на лявата и дясната опора на навеса.

Коментар

От: Зетор 12111 по добър ли е от Болгар тк 80

В Раломекс така ги водят,и аз съм се чудил защо.Нямаш късмет,изтрити са табелките с времето.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150224_170916.jpg
Прегледи:1
Размер:150.2 КБ
ID:5644776
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Няма значение колега,важно е да вършат работа.

Коментар

В транспортно положение част от тежестта пада върху задната ос на трактора, както е при едноосните ремаркета, които си се водят и полунавесни (полуремаркета при камионите). Те също се окачат на една точка на трактора, но са си полунавесни.
          Кольо Динев

Коментар

За около 4хил.лв можеш да си сложиш преден мост и трактора заспива. От 9години имам МТЗ-80 руска сглобка и съм орал доста с него и с 4х25, и сега с 3х35 и не съм съгласен, че не става за оране! Напротив, за парите, които струва е най-доброто! А със предния мост е съвсем различен трактор точно когато почвата е проблемна или много суха или кална.

Коментар

Даже,човека който внася предните мостове от Германия,с е казва Валентин Неделчев и ми е приятел,ако имаш интерес ми звънни.Мисле че цената ще е излезе с монтажа много под 4000лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X