Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Zetor?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за Zetor?

Здравейте,
    Ще ви бъда благодарен с информация за тези трактори,и опит с тях осланящ се на практически опит с тях,всяка инфирмация за чешките трактори ще бъде добре дошла.

поздрави.

Костадинов

До: Питане за Zetor?

за какъв модел по точно ти трябва информация .имаи в предвид че ако ти кажат цената ,това е цена на гол трактор дори и калниците са опция

Коментар

Знаеш ли, харесал съм едни малки тракторчета, словенско производство, с двигател на "Ломбардини" /продавача каза, че са с мотор Ламборджини/, дребни, но май подходящи за наклонени терени - Agromehanika...

Според мен, всичката техника правена из бившите соцове си е наред, защото се борят за име...

Страшни и опасни са "перцата" - "PRC" - демек " пъблик республик оф чекичайна"!?

Коментар

ако се интересуваш за трактори за наклонени терени според мен най добрите във бранша са италианците със АNTONIO CARRARO това са компактни,универсални и страшни машини! Между другото тези Словенски машини са също по лиценз на CARRARO

Коментар

От: Питане за Zetor?

Малко да издухаме прахта от темата... Някой били изказал мнение за серията 12111. Противоречива е информацията за всичко свързано стях. Интересно ми е евентуално сравнение , например с Болгар, издръжливост, надеждност, комфорт ако щете, цена на частите, потдръжка като цяло. Гледам че по различните обяви са с различна мощност от 80 до 140 к.с. В момента сме с ЮМЗ, но мислим да вземем и един Болгар, за браната, а и като цяло за основен трактор. Отглеждаме 120 дка, без амбицията да се увеличават и да става основен бизнес, просто някой друг лев отгоре...
          Та общо взето идеята ми се свежда до : Болгар или Зетор... Приоритет е цената на потдръжката. Западен трактор отпада, защото не си залужава да се потдържа за тези декарчета.
          Поздрави и плодородна година!
          Кольо Динев

Коментар

Това е един от най-здравите и простакоустойчиви трактори. До предишния ми гараж имаше кравеферма и караха два такива. Пали на минус двадесет градуса, яздеха ги всякакви знайни и незнайни гороломници, виждал съм с очите си закачени по ТРИ, повтарям ТРИ ремаркета и никаква поддръжка. Сравнение с Болгар ТК80 е меко казано неуместно.
            На сърбела майката му е чесането.
            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Е добре тогава защо цените им са толкова близки, в смисъл болгарите примерно вървят по 5 тези по 8 хилки...
              Кольо Динев

Коментар

Болгара ги влачи по две(със слънчоглед),не ти трябва зетор,много са чупливи и подръжката им хич не е евтина.За тия декари един Болгар ще върши прекрасна работа и ще си почива.
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Е да почивката е осигурена... топли маслени бани през зимата... Реално имаме 15 дена работа с трактора, но на дълбоката оран тази година 30 см, аи дискуването, разбрах че доброто старо ЮМЗ издъхва... А иначе е перфектно технически.
                  Кольо Динев

Коментар

Тез Зетори както каза Петроффбг са големи дръгеле.Подкараш го,напнеш го рече скръц 2000 лв утре скръц 1000лв докато болгарчовците и да скръцне части бол(магазини и завода,дори и 2-ра ръка има доста)цените са народни.Абе народен трактор си е болгара ама ще се родиш ако купиш руския болгар МТЗ 80 който е по-качествен от нашенците.Успех!

Коментар

Абе за раждане чак не знам когато съм имал допир с такава техника винаги съм бил тотално разочарован за (Болгар говоря) с к'во толкова да е по- различен МТЗ 80. То болгарите скорости ли не щеш, двигател ли, хидравлики ли... а бе има ли нещо което да не му се счупи. Ама щом казвате че и Зеторите са такива си оставаме на Болгарче.
                      Кольо Динев

Коментар

Доколкото разбирам става въпрос за старите Зетори в такъв случай мисля, че Болгара ще върши работа особено тези 4х4. 120 дка не са нищо за един трактор бил той и на повече от 20 години, само да е технически изправен. Иначе новите Зетори Proxima - няма база за сравнение, но на пари са колкото 10 юмз-та
                        Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
                        ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

Не не за старите Зетори говоря. Изправен Болгар?! Къде?
                          Кольо Динев

Коментар

Ако е само до транспорт досега с ЮМЗ на всяка жътва тегля две 4 тонни ремаркета с надстройки било пшеница или царевица и по-корава душа и елементарна машина от ЮМЗ не познавам, но тъй като и ти си имаш такова( ме разбираш), но за оран или дискуване преди няколко години основно ползвах Беларус 952 с 3 тела, плуг на Вогел и 3,40 м брана Поповска( тогава обработвах 500 дк с ЮМЗ ,ДТ25 и Беларус). Живи и здрави.

Коментар

racer92 незнам колко време караш болгари,подържал ли си?,но да ти кажа това,че си попаднал на 1-2 болгара карани мрацинярската от ТКС-то незначи,че и другите са такива.Всичко е до поддръжка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X