Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самосвално ремарке 12т - хидравлика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Самосвално ремарке 12т - хидравлика

Дайте идея как да захраня хидравлика на това ремарке, гледах разни електромотори с хидропомпи за падащи бордове , но нз дали ще ми свършат работа. Маслото на трактора не стига за да изпъне цилиндрите, та обмислям вариант с отделен кръг и казан на самото ремаркеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:27012014616.jpg
Прегледи:1
Размер:206.0 КБ
ID:6043614

От: Самосвално ремарке 12т - хидравлика

Вариантите са два. С външна помпа на ремаркето, както го описваш или смагаш по-голям казан на трактора. Би трябвало поне на половина да се вдигне крика, което е достатъчно за някой видове товари.

Коментар

Те вариантите са ясни, този с втория казан не ми е удобен за трактора, а и се ангажирам само с този трактор да го ползвам, затова питам за другия

Коментар

12 тонните(произв. в Елена )бяха с два капака,туй нещо не мога да оприлича кво е ама кат казваш че е такова значи е с две бутилки -.

Коментар

С два капака е , третата надстройка аз я правих, с двойни гуми 8.25, два цилиндъра

Коментар

А аз си мисля че е от 8 тонните,големите бяха обути с 11 –ски гуми.

Коментар

"Р 12 С " се води по талон

Коментар

Може да си сложиш една помпа на самия теглич и с кардан от ВОМ-а да я куплираш. Това го бях гледал в един руски сайт. Руснаците са просто ненадминати в приспособленията си. Но пак е доста сложно и се ограничава завиването на трактора с ремаркето.
                Гледах как са направили от газка ремарке. Махнали са предмия мост и кабината. Останала е скоростната кутия с кардана и дефиринциала. Включва на скорост и посредством ВОМ-а се движи трактора. Това си е активно ремарке и е доста полезно при тежки условия. Че има буксуване не е фатално докато се кара по мек терен.

Коментар

Р12С - ремаркето е 8 тонно.Обяснявам. В талона пише максималното общо тегло - т.е. ремаркето плюс товара.С поздрав Борето(ремарке 12т. самосвал)

Коментар

Тонажа го изяснихме, някой да помогне със идея по темата
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:untitled.JPG
Размер:23.0 КБ
ID:5558487нещо от този род 2кв 12волта ще върши ли работа или нещо грубо да сглобявам
                    Последно редактирано от Lyudmil_Mitkov; 27-01-14, 21:23.

Коментар

Това 2кв, ако означава два киловата няма ли много да тормози акумулатора. Или си с голям алтернатор и не те притеснява?
                      Кольо Динев

Коментар

Наистина тока ще му идва в повече на акумулатора.

W=V.A
                        2000=12.A
                        A=2000/12
                        A=166

Мисли за нещо друго.

Коментар

Няма да може.Питай някой шофьор на самосвал какво прави ако е натоварил "малко" повече.Например ЗИЛ или ГАЗКА - 120-150к.с. дават газ за да дигне. И не защото помпата е зле.При по голям товар и здрава помпа двигателя (120)к.с. ЗАГАСВА!!!Тази помпа е за борд 500- 600кг Може да се направи на ток но помпата трябва да е с малък дебит и вдигането ще става много бавно плюс проблема с бутането на акумулатора (като знаем какви са генераторите на тракторите) С поздрав Борето Прилагам снимка от самосвална помпа на Шкода(с редуктор в привода)Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pompa komplekt1.JPG
Размер:64.8 КБ
ID:5558540Натиснете снимката за да я уголемите

Име:samosvalna pompa1.JPG
Размер:63.4 КБ
ID:5558541Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kran za pompa1.JPG
Размер:62.2 КБ
ID:5558542

Коментар

Разбрах, остава ми варианта да мисля допълнителен втори казан що горе в приличен вид, трактора е дойц дх160 , няма проблем с вдигането, но става цапано все да се долива в казана и да се отдели горницата от маслото при връщане на цилиндрите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X