Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракторно ремарке

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тракторно ремарке

Първоначално публикуван от monkata123 Преглед на мнение
    колега няма такова нещо как винта ще спре навеса да се вдига
    Не си разбрал какво имам предвид. Направих едно чертежче на бързо Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:17.7 КБ
ID:5539876 Червеното е полужението на обтяжката при блокиране на теглича. Навеса просто не може да мръдне. Ползвам го това на владимировец и има резултат. Височината на теглича се регулира от дължината на обтяжката.

Коментар

тоя начин може да се пробва но сега се сещам че ако е блокиран и ако се драпне случайно лоста за вдигане какво ще стане с навеса... А на владимиреца нали има твърди защо ти е такова нещо

Коментар

Ми няма нашия твърд теглич. Този теглич е правен и е с ябълка за автомобилно ремарке. В разпределителя има клапан при претоварване да прелива маслото. Никаква опасност няма ако се бутне нещо хидравликата.

Коментар

Колега не твърд теглич а твърдите на навеса нали има едно положение на лоста при което плуга да кажем не се забива от собственото си тегло а хидравликата го натиска

Коментар

Нямам какво повече да обясня. Както искаш така си го прави. Аз ти дадох идеята, а ти си решавай какво да правиш. Владимировеца му се изключва помпата. Навеса от теглото си понякога пада, за това и баща ми го е направил този вариант и при теглене на ремарке нямаме ядове. Теглим автомобилно ремарке.

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
              Ми няма нашия твърд теглич. Този теглич е правен и е с ябълка за автомобилно ремарке. В разпределителя има клапан при претоварване да прелива маслото. Никаква опасност няма ако се бутне нещо хидравликата.
              Това със винта е правено само по необходимост.
              Варианта е наистина приложим и върши работа както при едно действаща хидр.система така и при двойно действаща която не задържа навеса поради ред причини,но не те съветвам да пробваш кога ще сработи предпазно преливния клапан при такова свързване на винта с дъската на теглича.В масовите разпределители този клапан е регулиран на 130атм. и на дали ще устиска винта на такова налягане от бутилката.При мен са идвали римски гайки от такива връзки и погрешно включване на работни секции от хидроразпределителя.Примера е следния.Човека наглася теглича и свързва винта вече като твърда връзка и когато разтоварва ремаркето не натиска ръчката за повдигане на коша,а натиска другата за навеса и,а познай какво е станало.Дъската сгъната/случил,че е стоманена/ и винта на геврек.
              Правилния вариант си го казал.Свързваш по този начин и изключваш хидр. помпа.
              И пак повтарям това да се прави само по необходимост.
              Не задължавам никого да се съобразява с моето мнение,но има една поговорка:
              -Не питай староло,питай патило!
              Успех на всички.

Коментар

Ето тук след 1:20 мин. се вижда как са го направили руснаците.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X