Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с комбиниран багер Комацу

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с комбиниран багер Комацу

Имам проблем с хидравличната система на комбиниран багер Комацу.От фирма Просол казаха,че проблема е в хидравличния разпределител на предната кофа.Сменихме разпределителя,но проблема остана.Проблема е че като подадем от джойстика команда за движение на предна кофа,двигателя започва да се товари и от разпределителя започва да тече масло.Казват,че проблема може да е в помпата или главните клапани.Моля,ако някой може да даде съвет.

От: Проблем с комбиниран багер Комацу

0888605538 Антон Калчев
    Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Да беше дал малко повече инфо за модела, схемите ги имам, помпата с променлива геометрия ли е. Мерихте ли налягане някъде. Преди време и аз имах проблем с едно такова, та доста си блъсках главата с него, но намерих инфо и го оправих.

Коментар

Отговора ми е малко закъснял но ако проблема се окаже помпата знам една фирма където ги възстановяват. Телефона им е 0879 846-152 , фирмата се казва Екида ако искаш им се обади. Иначе май има не малко фирми които се занимават с ремонт на подобни машини и сигурно ще ти предложат нова помпа или възстановена, но в крайна сметка вероятно пак гореспомената фирма ще извърши възстановяването

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X