Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Т- 40 счупен среден кожух.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Т- 40 счупен среден кожух.

Колеги моля помагайте, средния кожух там където гредите на двигателя се свързват към него се спука. Трактора се разглоби на две, немога да намеря нов кожух питах в магазините, но няма защото много скъпи били и не са продаваеми. Моля някой колега ако се сблъсквал с такъв пролем нека сподели информация. Ако знаете магазин който разполага кожух дайте контакт с него. Ако някой има втора ръка здрав да пише на лични събощения. Благодаря Ви!

От: Т- 40 счупен среден кожух.

Аз имам среден кожух от Болгар. Баща ми на времето беше купил двигател и кужуха за да ги монтира на газка. Но в последствие продадохме двигателя, а кожуха остана. Само че не мисля че ще ти свърши работа. Нов този кожух за болгата струва 800лв

Коментар

Колега къде ги видя тези 800лв за болгара?Такъв среден кожух за Беларус 952 взех за 450лв нововнесен от Беларус.Явно търгашите не познават парите!

поздрави

Коментар

[QUOTE=dimich87;2214049]Аз имам среден кожух от Болгар.

Тези два кожуха мисля,че нямат нищо общо по между си.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
          Колега къде ги видя тези 800лв за болгара?Такъв среден кожух за Беларус 952 взех за 450лв нововнесен от Беларус.Явно търгашите не познават парите!

поздрави
          Щом за болгара е 450лв, значи и за Т 40 ще е подобна цената. Аз преди година имах проблем с ръкав на Т16 и тогава видях цената в магазина, а за ръкава ми искаха 380лв. цената ме отказа и си пробух отворите и си правих специални шпилки за да го стегна към бубрека.

Коментар

колега и аз имах сащия проблем заварихго с телоподаващо и за сега даржи но до кога??????

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X