Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HELP трактор Ламборгини 775 1998 год

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HELP трактор Ламборгини 775 1998 год

Трактора е ламбурджини 775 1998 год типа на мотора е 1000 , 4W2 4 цилиндров.
    тябват ми данни за този мотор , схеми и данни за стягане на глави , пети на колянов вал .

Благодаря предварително.

От: HELP трактор ламбурджини 775 1998 год

Това са моделите на Lamborghini от 1990 до 2000 / поне според моя каталог/. Даи малко повече инфо за да мога да ти отговоря.

Коментар

От: HELP трактор ламбурджини 775 1998 год

Давам данните които са на талона на трактора ламбурджини 775 V DT ,variante 4 RM motor type 1000 , 4W2 .
      Това е всичко което пише за модела .На самия трактор има надпис само lambirghini 775 .

Коментар

От: HELP трактор Ламборгини 775 1998 год

Колега, успях да го намеря. Двигателя е SAME, да го знаеш и ти / трябваше малко да се поровя по книгите, пък ти някои ден ще почерпиш една бира/. След 1000 има цифра 3 , 4 или 6, това са броя на цилиндрите, в твоя случаи е 4, след 4 има буква -A , W или AT -турбо. Те засега са без значение защото при всички е еднакво. Двигателя е 4000куб. диам. на бутало 105см и ход115.5, главата се стяга 5кг и 90гр. биела 9кг. основни лаг. 11кг маховик 13кг. клапаните се регулират на 0.20/0.20. Мисля че това ти стига за да го събереш, ако ти трябва друго пиши. Успех.

Коментар

може ли да качите снимки да видя за какво става въпрос знам че ламборгини са произвеждали трактори но съм виждал и карал само верижен

Коментар

Първоначално публикуван от tirarista-traktorista Преглед на мнение
            може ли да качите снимки да видя за какво става въпрос знам че ламборгини са произвеждали трактори но съм виждал и карал само верижен
            Питаи чичо Гугъл, тои ще ти каже.

Коментар

Благодаря ти Наско ,
              но ако е възможно да дадеш някаква схема на самата сглобка риза-блок , по-точно ме интересува повърхнината в горния край на ризата която прави контакта с повърхнината на блока дали има някакъв пръстен за уплътняване или не.
              Ще слагам нови ризи а от старите не е ясно какво е имало там от силната корозия , т.е. дали е някаква хатрия или метална гарнитура .Е за това ми трябва детаилна схема.
              В долния край са гумени пръстени.

Коментар

Честита нова година. Да в долния край са гум. пръстени, в горния трябва да има мет. подложки под ръба на ризата, те са на различна дебелина, ако не се налага не се слага. Много е важно да нагласиш ризите на височина, всяка е сама за себе си. Ризата трябва да се показва над блока - 0.05мм до 0.08мм. Такъв двигател правих на трактор Hurlimann преди около 3 години. Незнам от къде си, ако не си купил ризите, бих те пратил при човек да ти ги изработи според височината.

Коментар

благодаря , това е достатъчно .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X