Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трактор Владимирец 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трактор Владимирец 4х4

Здравейте колеги! Нов съм във форума, намерих доста полезна информация тук! Обработвам около 20-25 дка предимно зеленчук и си търся руско тракторче 4х4. Насочил съм се към Владимирец, но пълноприводните са много редки изглежда, всички обяви в мобиле и карс.бг в момента са за Т25 4х2. Имате ли представа излиза ли и на родния пазар Т30 4х4? До сега се справях със старият боен другар ДТ20, но от година на година рухва, а и частите за него станаха изключителна рядкост и ако се намери евентуално нещо ново то цените са меко казано бутикови .

От: Трактор Владимирец 4х4

Отговора на въпроста ти е ЛТЗ или тъй познатите Т40 4x4

Коментар

Владимирец 4х4 само по панаирите съм го виждал иначе не,но това не означава,че не може да се намери.Много по разпространен е Т-25 и се оказва един доста добър малогабаритен трактор.Имам приятел комшия който е ЗП и си обработва земята си с Т-25 и само дълбоката оран и редовата сеитба възлага на друг да му я извърши. Т-40 или ЛТЗ-55/това са две различни машини/ са доста корави трактори,но тромави и не са маневрени,а за зеленчукопроизводството трябва леко подвижна машина.

Коментар

Даи тел.,или ми звънни.ако става въпрос за ВМТЗ-2048А,имам 2 броя.
        Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Колега, погледни и това:
          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...59&f1=detailss
          Давам го само като пример за това какво ище има в тази категория.

Би трябвало да е доста маневрено като се има предвид настройките за управлението.

На това чудо като гледам на снимките може само прединте колела да са управляващи или и четирите като тогава пак има два варианта:

- Преден и заден мост завиват в една посока (трактора се джижи по диагонал)
          - Преден и заден мост завиват в противоположни посоки (радиуса на завиване става по малък)

Мисля че съм го виждал из нета и по евтино от 8к лв.
          Ха мен лично много ми харесва като идея и ако си търсех трактор от тази категоря определено щях да се спра на това, но скоро май няма да си сменя самоходното шаси.
          Honda Transalp XL600v PD06 1993 - откраднат в Лондон.
          Honda Varadero XL1000 SD03 2011

Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Кировецът по принцип не е опция, тъй като просветът му е доста малък. При Т25 да речем има опция за увеличаване на клиренса, с което се дава възможност за механизирана обработка на по-викои растения. Към колегата qiavol - ВТЗ 2048 ми грабна окото веднага, но като гледам из нета е доста нов модел за моя бюджет. Не че не ми се ще да се поглезя с по-нова машина, но просто състоянието на земеделието в момента (поне за мен) е на ръба на поносимото. Между другото за нов ВТЗ 2048 ли говорим или за втора ръка?

Коментар

Притежавам и двата трактора(Т40 и Т25) преди покупката на АН-а,се бях запътил към Т30 и имаше една обява за 5000,но реших в крайна сметка да е Т40.Според мен,ако ти е нужно двойно,вземи Т40,но ако е само за тези 30 ДКА ,владимирчето би се справило отлично!Кажи защо си мислиш,че пълноприводен трактор ти трябва(кажи причините,труднодостъпно ли е мястото до нивата или)?Поздрави,Момчил!
              Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Към колегата Момчил - местото е относително равно и по принцип един Т25 наистина би се справил, до сега съм обработвал както казах с ДТ20. Насочих се към трактор 4х4 защото така или иначе пари ще се дават и ако успея да намеря Т30 в прилично състояния бих го купил, разбира се с уговорката, че цената му е както казваш около 5000-6000 лв. Направи един бърз преглед на обявите за Т25 и ще видиш, че и те се движат около тази цена без инвентар. Това ми е идеята.

Коментар

Това е МОЕ мнение!6000 лв за владимирец ми се струва просто нереално висока цена!За тези пари ти можеш да си купиш по-мощна машина със повече възможности за прикачане на инвентар.Както ти каза пари ще се дават така,че ако ги давай ги дай вендъж!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X