Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за двигателно масло на мото блок YANMAR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за двигателно масло на мото блок YANMAR

Здравейте! Имам питане за поддръжката на дизелов мото блок yanmar. Та питането ми е следното, започна да ми свети лампата за маслото на ниски обороти, и се чудя със какво масло да го сменя?

От: Съвет за двигателно масло на мото блок YANMAR

Преди всичко виж дали малките обороти не са прекалено малки. Възможно е и датчикът да не е коректен.
    Маслото за този тип двигатели е по-специално. Продава се в магазините, където продават селскостопанска техника и специализирани машини. Забелязъл съм, че когато налея автомобилно масло в двигателите на косачката и генератора за ток, то намалява. Когато налях предписаното, не го пипат.
    Обикновено присветенето на лампата на малки обороти при подобни двигатели не е никакъв проблем.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Мерси много за бързият отговор, ще пробвам във агро-маркет. А за оборотите, досега на същите обороти не го е правило а и маслото не е сменяно а машинката е хубава и не искам да я съсипа.

Коментар

Няма ли книжка (ръководство), на самия агрегат няма ли стикер?
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Няма за съжаление така е купен. А всички плочки със информация по него са на японски или нещо такова.

Коментар

имам същата машинка вече 6години ми служи перфектно всяка пролет сменям маслото. 10/30

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X