ЕЕЕх що не съм бил войник в ония времена.....при тея войнички........
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нещо интересно
Свий
X
-
От: Нещо интересно
Колегата малко се по замечта ама нейсе човешко е.
Що бе колега davc раздела може да се по умеша.
Та нали танка най-напред е бил трактор и после му направили малко корекции по накичили с това онова и ето ти го от мирна машина страшилище.
В едно предаване по Дискавъри се говореше,че Т-34 е направен така,че всеки руски тракторист да може да борави с него.
И като се казваше някъде:-Не е опасен самия танк-опасен е пияния му екипаж.
За самия филм си спомням много добре.По ония времена телевизията не беше толкова фрашкана с филми и затова нещо подобно като "Четиримата танкисти и кучето" беше хит. Гледаше се с интерес от малки,големи и от по-големи " 3-та младост" и ако отървяхме някоя серия беше цяла трагедия поне за нас малките.
Ех колега Стария години-години.И както се пее в песента -"Отминаха безвъзвратно".
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеhttp://www.zadruga.ru/forum/viewtopic.php?t=611
ЕЕЕх що не съм бил войник в ония времена.....при тея войнички........
Ето как са изглеждали и какво са "работили"някой от картечарките по онова време. http://e-vestnik.bg/6443 Така че внимаваи какво си пожелаваш
Коментар
-
Тъй като заглавието на темата е "Нещо интересно" и е доста неангажиращо ето и нещо интересно от мен:
Нека все пак не забравяме, че раздела е "Верижни машини, Трактори"
Между другото, на мен ми е е въртяла идеята да плясна едно турбо или компресор + интеркулер на моя Т16МГ да го надува в диапазона от 0,3-0,5 АТМ но за сега си беше само замисъл, след това клипче е с една стъпка по близо до нещо като проект
Honda Transalp XL600v PD06 1993 - откраднат в Лондон.
Honda Varadero XL1000 SD03 2011
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Ама този на клипа е с двигател от лек автомобил Волво - т.нар Red BlockПървоначално публикуван от Grayfox Преглед на мнениеТъй като заглавието на темата е "Нещо интересно" и е доста неангажиращо ето и нещо интересно от мен:
Нека все пак не забравяме, че раздела е "Верижни машини, Трактори"
Между другото, на мен ми е е въртяла идеята да плясна едно турбо или компресор + интеркулер на моя Т16МГ да го надува в диапазона от 0,3-0,5 АТМ но за сега си беше само замисъл, след това клипче е с една стъпка по близо до нещо като проект
Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Да но как този патрон успя да превърти двигателя да запали,ясно е че патрона е без съчми,някак самото налягане създадено от патрона да окаже натиск върху буталото,аз така си го обяснявам.Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеГотино!
Едноцилиндров Докара ГМТ ... подгря го ... и ... един ловджийски патрон му стига.
Коментар
-
Е та именно де - той изобщо така си работи ДВГПървоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение...някак самото налягане създадено от патрона да окаже натиск върху буталото,аз така си го обяснявам.
.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Коментар