Обява

Свий
Няма добавени обяви.

верижен трактор Болгар т54в подръжка и ремонт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: верижен трактор Болгар т54в подръжка и ремонт

някой да има за продаване полуоска на т54в

Коментар

здравейте колеги 3000 лева за такава машина как ви се струва с фреза кам него модела е т 60

Коментар

Който продава му се видят малко,който купува му се видят много.
        Сега сериозно тази цена според мен е разумна при положение,че има и фреза стига и трактора да е в добро състояние.Тази машина може да извършва почти всички земеделски операции и за малки площи върши много добра работа.Преди години за нея имаше пълен комплект от селско стопански инвентар и все още може да се намери.Трактора се използваше в овощарството,зеленчуко производството,лозарството,оранжериите,животновъдството и на много други места.При разумна експлоатация машината много рядко дава дефекти е то няма нещо което да е вечно.Единствено което ме смущава е ,че трудно се намират резервни части по ходовата част.

Коментар

вече го купих но не ми е ясно как се натягат веригите и нямам представа как се води трактора дали т60 или т54 вижда се само номера на двг-то а той е мтз 50 100 20 15 б ако някой може да помогне с нещо ще съм му благодарен благодаря

Коментар

Разликата между двата модела е в броя на колесарките Т60 е с пет.Частите за ходовата част наистина са кът а и са скъпи и ремонта му е много трудоемък.Дано си случил на запазен екземпляр ,че на моят се чупи доста пъти до сега.Веригите се опъват от бурето над колесарките ,развиваш гайката въртиш бурето и затягаш отново.След като тръгнеш сами се изпъват още малко за това не прекалявай с изпъването докато е на място , но и не ги карай хлабави защото износват бързо звездочките.
            Винаги се оглеждайте наляво и надясно , когато пресичате на червено.

Коментар

Колега пусни снимки на машината,че така само може да се гадае.

Коментар

благодаря много моят е с 4 колесарки ще го видя като го вкарам в сливовата ми градината ти от нета ли намираш частите или има магазин за тях

Коментар

немога да пратя снимка неми се получава нещо

Коментар

да попитам можели тоя трактор да се ползва за картофопроизводство смисъл окопаване загърляне и вадене някой ако има опит да сподели

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X