Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво може К700...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво може К700...

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    Ами ако следващият брод е на има-няма стотина километъра, какво ще правим тогава?!
    Вярно..то там сигурно си е така...Ама като подводница си беше...
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
      мдааа...олигофрени
      Ама може да им завиждаш за доста неща!
      Иво (таксито) Андреев
      0988 91 80 50
      Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
        Вярно..то там сигурно си е така...Ама като подводница си беше...
        В Сибир и Далечният Изток със сигурност е така. Главен проблем при нас е вечна замръзналост ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...BE%D1%81%D1%82), заради нея не е възможно пътното строителство, а не заради било какво другото.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
          В Сибир и Далечният Изток със сигурност е така. Главен проблем при нас е вечна замръзналост ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...BE%D1%81%D1%82), заради нея не е възможно пътното строителство, а не заради било какво другото.
          Интересно в Аляска как е решен въпроса с пътищата?
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            Приличен разход - друг път.
            Адаш, когато аз карах такъв трактор той изораваше декар оран на 30-32 см дълбочина с 1,8 литра нафта. За мен си е много добро постижение, не знам съвременните машини с колко орат, ама не вярвам да е по-малко.
            С ЮМЗ-то ора на 28 см(толкова му е силицата с 2,3-2,5 литра. Колкото е по-голям един двигател-толкова по-икономично свършва работата.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
              Горе-долу по същият начин. На територия смешно малка сравнена със Сибир, един път и то използваем ограничено време в годината. Съизмеримоста е нереална, а трудните условия са и за двете места.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ще дам за пример един Кейс 435 к.с.На час гори 100 литра нафта,като изорва 40 декера макс.Сами си сметнете разхода.

поздрави

Коментар

абе махни ти разхода,ама неможе като му заобдеш плуга както каза кольо на 30-тина санта да върви като К-то.Просто тези Ню Холан и други съвременни машини като усетят,че сами се натоварват на 20 санта сами дигат плуга на 10-15см.Това е просо безмислено с тез компютри абсолютно нищо не става от тез новите кокали освен човек да иде на кафе

Коментар

Бе нека да имам аз един такъв нов кокал... Не може да няма изключване на тази функция, и трактора да стане прост дърпач на каквото там си му закачил. Каквато изначало е идеята въобще за трактор...
                    С тези компютри започват да прекаляват...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да бе има... Аз знам за едно джони (от по старите модели 98-00 година) на което му скъсаха коляновият вал с плуг. от ей такова за**аване на алармата за претоварване. А пък за това че въпросният Холанд си е дигал плуга... ами закачете му плуг с променлива геометрия и тогава няма да си го дига ами просто ще си променя работната ширина.
                      Кольо Динев

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                        Защо тогава най студените места на Земята не са там? Не винаги става въпрос само за географска ширина!
                        Иво (таксито) Андреев
                        0988 91 80 50
                        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

имам само една забележка колега-трактора е К-701 и е с 12 цилиндров двигател ,главите са 4 броя за 3 цилиндара всяка,има и вариантК-701Р -пак 12 цилиндъра,на всеки цилиндър си е с отделна глава.и конете са си доста около 400 и малко нагоре и за разхода съм съгласен с колегата,ако не са кражбите на гориво от машината разхода си е доста приличен и доста по-малък от тия на западните машини от същия клас-говоря това което съм видял.

Коментар

Този с 400 к.с е с двигател на Белаз

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                              Този с 400 к.с е с двигател на Белаз

поздрави
                              Малка корекция. Двигател на БелАЗ, поне на тези в Кремиковци е от Т55. Той върти правотоков генератор а той електро задвижването. И съвсем не е икономичен но пък за целта перфектен. След разпада на СССР не знам с какви двигатели са.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Сега е модерно на К 700 да слагат тези двигатели-ЯМЗ 7511-10 с интеркулер.По каталог го двата 420 к.с,и мисля че се слага и на Белаз.

поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X