Такам,след опит за добавяне на екстри в кабината(радио),загубих плюса в кабината!При монтирането на радиото,направих една много,ама много глупава грешка,която не мога да си обясня за какво я направих...
Значи връзвам си радиото,плюса и минуса,ама нещо не тръгна и викам,я дай да дам на късо масата и плюса,за да видя дали има плюс към радиото,изскочи искра и от тогава,само като натисна бутонът за ключ-масата ми светва лампичката за акумулатора(както и трябва,де) иначе нито имам уреди,по таблото,нито фарове,нито клаксони,абе нищо няма в кабината!Само ми работи ключа за подгряването и ключа за стартирането на двигателя(задействуването на стартера).Останалото,се загуби някъде!Това става на въпрос за трактор ЛТЗ 40 АМ,но е от по старите модели,които са с мото-часовник,вместо оборотомер и няма никъде бушони!!!Та,някой по-навътре в нещата с тоците на руските трактори,дали ще може да ми каже каква може да е причината?Дали изгоря някое реле?Например релето за зареждането,защото като нямам уреди из кабината,не мога да разбера дали ми зарежда динамото,а няма с какво да измеря,но се съмнявам,че не зарежда,защото стартера едвам,едвам върти
Благодаря Ви предварително!

Коментар