Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма токове в кабината-ЛТЗ Т40

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няма токове в кабината-ЛТЗ Т40

Такам,след опит за добавяне на екстри в кабината(радио),загубих плюса в кабината!При монтирането на радиото,направих една много,ама много глупава грешка,която не мога да си обясня за какво я направих... Значи връзвам си радиото,плюса и минуса,ама нещо не тръгна и викам,я дай да дам на късо масата и плюса,за да видя дали има плюс към радиото,изскочи искра и от тогава,само като натисна бутонът за ключ-масата ми светва лампичката за акумулатора(както и трябва,де) иначе нито имам уреди,по таблото,нито фарове,нито клаксони,абе нищо няма в кабината!Само ми работи ключа за подгряването и ключа за стартирането на двигателя(задействуването на стартера).Останалото,се загуби някъде!Това става на въпрос за трактор ЛТЗ 40 АМ,но е от по старите модели,които са с мото-часовник,вместо оборотомер и няма никъде бушони!!!Та,някой по-навътре в нещата с тоците на руските трактори,дали ще може да ми каже каква може да е причината?Дали изгоря някое реле?Например релето за зареждането,защото като нямам уреди из кабината,не мога да разбера дали ми зарежда динамото,а няма с какво да измеря,но се съмнявам,че не зарежда,защото стартера едвам,едвам върти Благодаря Ви предварително!
    Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

От: Няма токове в кабината-ЛТЗ Т40

Няма начин да няма предпазител . Имаше едни стари автоматични дето бяха като включватели по руските техники . Огледай хубаво и проследи веригите !
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
      Няма начин да няма предпазител . Имаше едни стари автоматични дето бяха като включватели по руските техники . Огледай хубаво и проследи веригите !
      Ще погледна утре,но съм гледал,доста време,зимата особенно,когато сменях фарове,мигачи и стопове Ако някой знае къде по-точно се намира,ако има предпазител да казва,аз утре ще погледна,но със сигурност не е под таблото,гледал съм и там,най-много да е скрит някъде Благодаря Ти колега,за бързия отговор

Коментар

Еми това е!Не мога да го намеря и не мога!Под таблото,пак гледах,няма!?Къде може да е?В кабината има свръзки за задните фарове,които са здрави,както и отпред за предните фарове!!!???

Коментар

Проследи от ампермера едната червена жица отива към релето, а другата към автоматичен предпазител. Ако го откриеш го натисни и всичко трабва да е ОК.
          Ето и ел.схема.ел.сх.Т40.doc

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
            Проследи от ампермера едната червена жица отива към релето, а другата към автоматичен предпазител. Ако го откриеш го натисни и всичко трабва да е ОК.
            Ето и ел.схема.[ATTACH]483367[/ATTACH]
            Благодаря,колега!!!Днес ще проверя,даже ще принтирам и схемата,ще гледам по нея и дано го намеря

Коментар

БИ-бушона!Там провери!

Коментар

Той,пък нещо не работи!Цъках,щраках,псувах нищо не става!Нито пък ако съединя,двата полюса на ключето!

Коментар

Тръгна,там беше проблема!Дръпнах рязко двете жици които се свързват с този бушон и всичко си дойде на мястото!Благодаря,на всички отзовали се в темата!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X