Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачки Т40ам-натягане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спирачки Т40ам-натягане

Здравейте,може ли някой да ми каже от къде да си натегна спирачките на ЛТЗ-то,че из баирите с балировачката отзад,няма спиране!Благодаря,Ви предварително
    Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

От: Спирачки Т40ам-натягане

Ето ако някой,може да ми каже къде се намира,по тази схема,ще е по-добре
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Скоростна кути&#11.gif
Прегледи:1
Размер:99.9 КБ
ID:5386863

Коментар

Виж тези схеми:Т-40.doc, на рис.73, под капачката 8, лентата се натяга с гайките 7. При натягането повдигни колелото за да провериш дали не задържа. Като натегнеш и втората лента, провери положението на двата педала при натискане/когато са разблокирани/ и спирането на трактора при блокирани педали.

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
        Виж тези схеми:[ATTACH]466611[/ATTACH], на рис.73, под капачката 8, лентата се натяга с гайките 7. При натягането повдигни колелото за да провериш дали не задържа. Като натегнеш и втората лента, провери положението на двата педала при натискане/когато са разблокирани/ и спирането на трактора при блокирани педали.
        Благодаря Ти колега!!!Веднага се захващам Сега в момента,само леко може да се спре!Отново благодаря

Коментар

Лоста между педала и вилката на спирачната лента трябва да представлява болт с резба в двата края. В единия край е с лява, а в другия с дясна резби. Така при въртене се увеличава или намалява разстоянието и се натяга. Това обаче е до определен момент. Другото е от там където колегата по-горе е написъл. Но от там става грубо.

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
            Лоста между педала и вилката на спирачната лента трябва да представлява болт с резба в двата края. В единия край е с лява, а в другия с дясна резби. Така при въртене се увеличава или намалява разстоянието и се натяга. Това обаче е до определен момент. Другото е от там където колегата по-горе е написъл. Но от там става грубо.
            Да,сега се сещам,че бяха на резба,даже утре още ще го направя,че днес не ми се занимаваше и тръгнах да балирам из едни баири без да ги натегна,та гледам все като съм из някой баир назад,гледам да съм включил на предна,та,като го пусна съединителя такова виене се чува от зъбчадките из скоростната кутия бедна вие фантазията Абе беше голям зорбеше,то че трактор със изрядни спирачки си е рядкост,е рядкост,но не може такава тежка машина без спирачки,тя поне сега в момента ръчната ми лови Поздрави

Коментар

Е то ръчната не е ли директна върху педалите на крачната?

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
                Е то ръчната не е ли директна върху педалите на крачната?
                На другия ми трактор т25 като дръпна ръчната,и единия педал от спирачката се натиска надолу А,като дръпна ръчната на ЛТЗ-то не потъва,нито единия от двата педала,но сигурно е хваната,пак за едното колело

Коментар

А спирачните ленти трябва ли да се къпят в масло за охлаждане или не??

Коментар

Ако са в масло ще спре ама в шестък

Коментар

Моите като ги натягах,имаше масло,но съвсем малко,по самите гайки на болта,но според мен е нормално.Днес ходих за дърва с него,с пет кубика цепеници в ремаркето,машинката си спира идеално!

Коментар

ръчната спирачка на т-40 е на скоростите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X