Ето тази машинка имам честа да карам от известно време.Много проходима и много моневрена.Бих казал,че от както я карам калта ми идва малко в повече.Не се сещам почти за джипката.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
8х8 извозвач
Свий
X
-
От: 8х8 извозвач
Децата нямат спирачки
И аз искам да го карам,какви пари струва?
Поздрави!Със себе си съм имал повече проблеми,
отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508
Коментар
-
А да му щракнеш талията? Някой тука се канеше да прави съчленено.
И сега кво? Като стане зор, онова бялото с ръката, и изскача от калта като тапа? Изтръсква го, на гърба, и в лагера при бирите и шишчетата?
Коментар
-
При мен във Велинград на 15км от цивилизацията.Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнениеВ кой район се намира да мина да я разгледам?
Върши перфектна работаПървоначално публикуван от sparow Преглед на мнениеИ аз имам интерес,по точно един приятел с кран,който кара редовно дърва ,и всеки път като си говорим за предимствата на неговото волво ,се стига до тая машина...
Първоначално публикуван от djcrazy78 Преглед на мнениеДецата нямат спирачки
И аз искам да го карам,какви пари струва?Втора ръка около 100.000лв с транспорта до България.
Поздрави!Сега ще взимаме и харвестер и въжена линия.Само живот и здраве.Първоначално публикуван от druje Преглед на мнениеМашината е перфектна но е сираче
в тендем с харвестеро правят чудеса но и цената им е добра много малко фирми могат да си ги позволят

Стефане нищо не разбрах кво искаш.Пиши на по разбираем език.ПоздравиПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеА да му щракнеш талията? Някой тука се канеше да прави съчленено.
И сега кво? Като стане зор, онова бялото с ръката, и изскача от калта като тапа? Изтръсква го, на гърба, и в лагера при бирите и шишчетата?sigpic
Коментар
-
Финландия. Огромен концерн, машини като тази му се явяват "ширпотреба" - основното е военна продукция. Нещо като Деу в Корея. Тези правят едни от добрите "Калашници" - в световен мащаб.Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнениеvalmet...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар